Alamme kuljettaa jätteitä kaasuautoilla Tampereella

29.1.2018 - 14:36

Otamme käyttöömme ensimmäiset kaasuautot jätekuljetuksissamme Tampereen alueella. Uusiutuvilla polttoaineilla kulkevia autoja tulee koko yritykselle syksyyn mennessä kahdeksan. Aiemmin autokannastamme kolme on käyttänyt etanolidieseliä.

- Meillä pidetään uusiutuvia polttoaineita käyttäviä autoja ensisijaisina hankintavaihtoehtoina aina kun mahdollista. Tänä vuonna hankimme uusiutuvilla polttoaineilla kulkevia autoja kahdeksan kappaletta, ja jo aiemmin käytössämme on ollut kolme etanolidieselillä kulkevaa autoa. Seuraavat kaasuautot tulevat käyttöömme Kouvolassa ja Kotkassa, kertoo aluejohtaja Pasi Hurme.

Hankinnan taustalla on tähtääminen haitallisten ympäristövaikutusten minimointiin ja kestävän kehityksen periaatteisiin. Remeo on sitoutunut toiminnassaan energiatehokkuuteen ja korvaamaan fossiilisia polttoaineita uusiutuvilla. Kaasun valitseminen ajoneuvojen polttoaineeksi sekä pienentää yrityksen hiilijalanjälkeä että vähentää polttoainekustannuksia.

- Olemme kuunnelleet asiakkaitamme, jotka ovat ilahduttavan ympäristötietoisia. Otimme käyttöön ensimmäiset kaasuautomme Tampereella, koska tällä alueella on erityisesti esitetty toiveita tästä, sanoo Pasi Hurme.

Lisätiedot:
Aluejohtaja Pasi Hurme, Remeo Oy, puh. 0500 520 593, pasi.hurme [at] remeo.fi

 

Lisää ympäristötietoutta

Tutustu kierrätykseen.

 

Lue lisää - siirry ympäristötietopankkiin

 

 

Arvioi sivustomme

* vaadittu kenttä