Skip to content

Urheilugaala 2019 rakenneltiin jo vastuullisemmaksi kuin edeltäjänsä. Nyt 2020 gaalassa mennään vielä hiukan pidemmälle ympäristöajattelussa. Urheilugaalan vastuullisuuskumppanina Remeo palvelee ja neuvoo gaalayleisöä paikan päällä.

Lajitteluopastuksen ja kierrätyspisteen lisäksi Remeo tarjoaa Urheilugaalan kutsuvieraille ja yleisölle myös mukavan selfienottopaikan pehmoisen Remeo-pöllön sylissä. Kävijöitä kutsutaan myös osallistumaan ympäristölupauskisaan.

Remeo-pöllö kohtaa yleisön

Remeo-pöllö, joka on ollut näkyvästi esillä esimerkiksi Remeo Oy:n joulukampanjassa ja jouluvideolla, laskeutuu nyt ensimmäistä kertaa yleisön joukkoon ja suostuu halattavaksikin. Sympaattinen pehmopöllö on tehty täysin kierrätysmateriaaleista, joiden keräämiseen osallistuivat Remeo Oy:n työntekijät.

Ympäristölupaus 2020 -kisa

Remeo Oy:n osastolla on Urheilugaalassa seinäke, johon yleisö saa merkitä oman ympäristölupauksensa valitsemalla neljästä vaihtoehdosta osuvimman. Lupausvaihtoehdot ovat:

  1. Lisään julkisilla ja omalla voimalla liikkumista.
  2. Lisään kasvissyöntiä.
  3. Ostan uutta vain tarpeeseen.
  4. Lajittelen ja kierrätän jätteeni.

Paikan päällä Remeo seuraa lupausten kertymistä ja jakaa osallistujien terveiset kotikatsomoihin sosiaalisen median kanavissaan. Osastolla voi ottaa selfien lupausseinän edessä tai Remeo-pöllön kanssa ja kuviin on tarjolla myös urheiluhenkistä rekvisiittaa.

Mikä on sinun ympäristölupauksesi tälle vuodelle? Osallistu keskusteluun LinkedInissäInstagramissa tai YouTubessa!

 

Takaisin listaukseen