Skip to content

Etulastauskontit

Remeo vuokraa korkealaatuisia etulastauskontteja, jotka on varustettu kansiluukulla. Etulastauskontti on hyvä vaihtoehto jätteiden keräykseen silloin, kun normaali keräysastia ei riitä syntyvälle jätemäärälle.

Remeon laajasta valikoimasta löytyy erilaisia kontteja erilaisiin asiakastarpeisiin. Etulastauskonttimme soveltuvat hyvin esimerkiksi kauppa-, teollisuus-, logistiikka- ja varastokiinteistöille sekä rakennus- ja remontointikohteisiin. Yleisimmin kontteja käytetään pahvien, energiajakeen sekä sekajätteen keräämiseen. Jollain alueilla kontteja käytetään myös tuulilasien keräämiseen.

Etulastauskontteihimme pystyy syöttämään isompiakin jätekappaleita ja kansimallisen etulastauskontin voi halutessaan myös lukita. Laiturimallin kontti mahdollistaa jätteiden vaivattoman syötön suoraan laiturilta. Toimitamme tilauksesta myös avomallin kontteja.

Etulastauskontit tyhjennetään tehokkaasti ja tarkasti

Remeo punnitsee ja tyhjentää etulastauskontit aina tehokkaasti paikan päällä. Punnituksen ansiosta asiakas saa tarkan tiedon kerätyistä jätemääristä ja laskutus tapahtuu jätteen painon mukaan.

Kuljettajamme tyhjentävät saman kierroksen aikana kymmeniä kontteja, mikä säästää polttoainetta ja vähentää ympäristön kuormitusta. Kontin tyhjennysrytmi määritellään asiakkaan tarpeiden mukaan.

Huomioithan, että etulastauskontti vaatii korkean tilan (minimi 5,5 metriä) tyhjennystä varten.

Remeon 6m3 etukontti

Kysy lisätietoja

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 7.45 - 16.15 numerossa