Skip to content

Remeo Oy on valittu Haminan satama-alueen varastohallin osittain palaneiden jätteiden käsittelyyn ja kierrättämiseen.

  • Remeolla ei ole aikaisempaa kytköstä palopaikkaan
  • Remeo hoitaa sekä jätteiden käsittelyn että kierrättämisen, asianmukaisella tavalla omissa laitoksissaan
  • ” Tulemme täysin ulkopuolisena siivoamaan tulipalon jälkeistä tilannetta ja käsittelemme alueen jätteet oikealla ja vastuullisella tavalla”, Remeon liiketoimintajohtaja Mauri Lielahti kertoo.

Remeo Oy on suomalainen ympäristöhuoltoalan yritys, jolla on kattava keräysverkosto ja tehokkaat jätteenkäsittelylaitokset ympäri Suomen. Remeo edustaa kiertotalousajattelua ja edesauttaa asiakkaidensa ympäristövastuullista toimintaa.

Remeo on valittu käsittelemään Haminan satama-alueella varastohallissa palaneiden jätteiden oikeaoppinen käsittely ja kierrätys.

Lokakuussa 2020 Haminan satama-alueella varastohallissa syttyi tulipalo, sillä halliin oli varastoitu rakennus- ja purkujätettä tilan entisen vuokralaisen toimesta. Remeolla ei ole aikaisempaa kytköstä palopaikkaan.

”Tulemme täysin ulkopuolisena siivoamaan tulipalon jälkeistä tilannetta ja käsittelemme alueen jätteet oikealla ja vastuullisella tavalla”, Remeon liiketoimintajohtaja Mauri Lielahti kertoo. Remeo hoitaa jätteenkäsittelyoperaation omien laitostensa kautta.

Remeolla ei ole ollut mitään tekemistä tilaa vuokrannen yrityksen eikä palossa syttyneiden purkujätteiden kanssa. ”Olemme vain pelastamassa tilannetta, jotta jätteet saadaan kierrätettyä vastuullisesti ja oikein”, Mauri Lielahti toteaa.

Projektin arvioidaan kestävän alkukesän ajan.

TIEDOTE: HAMINA 6.5.2021 (PDF).

Lisätiedot:

Mauri Lielahti, Remeo Oy, mauri.lielahti@remeo.fi, +358505988158

Takaisin listaukseen