Skip to content

Kesäkuun 5. päivänä vietetään kaikkialla Maailman ympäristöpäivää. Tähän päivään päättyy myös Kestävän kehityksen viikko. Molempien tarkoituksena on herättää meidät toimimaan ympäristömme ja koko maapallomme hyväksi. Jokainen meistä voi tehdä jotain!

YK on julistanut kesäkuun viidennen päivän maailman ympäristöpäiväksi. Vuodesta 1972 lähtien teemapäivänä on mm. keskusteltu ympäristön merkityksestä ja tarpeesta suojella luontoa. Päivän tarkoituksena on rohkaista ihmisiä ympäristöä vaaliviin tekoihin.

Remeo sitoutunut vastuulliseen toimintaan

Toimintamme perustuu kestävän kehityksen periaatteisiin ja tähtää haitallisten ympäristövaikutusten minimointiin. Pyrimme toiminnassamme energiatehokkuuteen ja korvaamme fossiilisia polttoaineita uusiutuvilla.

Esimerkkejä vastuullisesta toiminnastamme ovat mm. investointimme aurinkoenergian käyttöön, organisoimamme kovien muovien erilliskeräys, osatyökykyisten työllistämisemme sekä uusiutuvien polttoaineiden hyödyntäminen kuljetuksissamme.

Lue lisää Kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumuksestamme.

Lue täältä, mitä sinä voit tehdä ympäristösi eteen: https://remeo.fi/kiertotalous/mita-mina-voin-tehda-yksityishenkilona/ ja https://remeo.fi/kiertotalous/mita-mina-voin-tehda-yrityksessani/

Löydät täältä lisätietoa Maailman ympäristöpäivästä.

Takaisin listaukseen