Skip to content

Miksi kiertotalous ei toteudu taloyhtiöissä? Kuinka toimiva jätepiste organisoidaan? Mm. näihin kysymyksiin vastataan Varsinais-Suomen Taloyhtiöpäivässä torstaina 26.9. Remeo Oy:n puheenvuorossa klo 17.30 – 18.00. Tule oppimaan ja keskustelemaan kanssamme! Löydät meidät myös omalta osastoltamme Turun Messukeskuksesta.

Varsinais-Suomen Taloyhtiöpäivä järjestetään torstaina 26.09.2019 Turun Messukeskuksessa osoitteessa Messukentänkatu 9-13. Messut ovat avoinna klo 15.30–20.15.

Maksuttomassa messutapahtumassa tarjotaan ympäristöhuollon lisäksi tietoutta mm. palvelujen hankkimisesta, kiinteistönpidosta, taloyhtiön taloudenpidosta, lisä- ja täydennysrakentamisesta sekä muista ajankohtaisista asioista. Lisäksi tapahtuman osallistujia palvelee Kiinteistöliiton lakiklinikka ja noin 50 yrityksen näyttelyosasto.

Tapahtuman järjestävät Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi ry, Varsinais-Suomen Isännöitsijät ry ja Turun Ammattikorkeakoulu. Päävastuullinen järjestäjätaho on Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi.

Lue lisää:

https://remeo.fi/toimiala/kiinteistot/

https://varsinais-suomi.kiinteistoliitto.fi/taloyhtiopaiva/

https://varsinais-suomi.kiinteistoliitto.fi/media/4246/varsinais-suomentaloyhtiopaivanohjelma26092019.pdf

Takaisin listaukseen