Skip to content

Urheilugaala huipentuu parhaillaan vuoden parhaiden urheilijoiden ja urheilun parissa toimivien palkitsemiseen. Urheilugaalan yhteistyökumppanina Remeo on näkyvästi mukana upeassa illassa.

– Tunnelma on katossa, kun Suomen parhaat palkitaan tänä iltana. On todella hienoa saada olla mukana, vakuuttaa Tero Tykkyläinen Remeosta.

Remeo toi Urheilugaalan punaiselle matolle kaikkien gaalavieraiden testattavaksi lajittelupelin, jonka avulla voi opetella konkreettisia kierrätystapoja. Lisäksi jokainen gaalavieras voi antaa oman ympäristölupauksensa vuodelle 2019 ja samalla tutustua, minkälaisiin lupauksiin muut ovat sitoutuneet tänä vuonna.

– On ollut ilo huomata, kuinka innostuneesti gaalavieraat testaavat sekä lajittelutaitojaan että pohtivat oman kierrätyslupauksensa antamista, Tykkyläinen kertoo hymyillen.

Yhteistyö Urheilugaalan kanssa tiivistyy uuden gaalakauden suunnittelun käynnistyessä ja jatkossa Urheilugaalan tuotantoon tuodaan lisää kiertotalouden mukaista ympäristöajattelua. Urheilugaalan ja Remeon yhteinen teema on “Seuraavat 100 vuotta suomalaisessa urheilussa rakennetaan nyt“.

Takaisin listaukseen