Skip to content

Kolmatta kertaa järjestettävä koko perheen veneily- ja Saaristomeri-tapahtuma, Pax Navis järjestetään torstaina 23.5. Ruissalon Telakalla, Turussa. Remeo on mukana tapahtumassa järjestämällä roskakävelyn yhdessä Paavo Nurmi Gamesin kanssa.

Pax Navis julistaa Saaristomeren merirauhan torstaina 23.5. Pax Navis -tapahtuma tarjoaa myös tietoa vesillä liikkumisesta ja Saaristomerestä.

Roskakävelyllä huolehditaan ympäristöstä mukavalla tavalla

Tapahtumassa on mukana myös näytteilleasettajia ja ympäristöalan yrityksiä. Remeo järjestää Paavo Nurmi Gamesin kanssa roskakävelyn. Roskakävelyyn voi haastaa mukaan tuttavat, työkaverit, naapurit tai muut tapahtumaan osallistujat siistimään alueen piha- ja lähialueet.

“Roskakävely yhdistää ympäristöstä huolehtimisen ja mukavan yhdessäolon. Jokainen meistä voi tehdä jotain ympäristömme eteen, pienillä vastuullisuutta osoittavilla teoillakin on suuri merkitys”, kertoo kehityspäällikkö Eeva Perälä Remeo Oy:stä.

Vastuullista veneilyä ja luonnon kunnioittamista

Rauhanjulistus muistuttaa vesilläliikkujia vastuullisen veneilyn, luonnon kunnioittamisen, hädässä olevien auttamisen ja muiden vesilläliikkujien huomioinnin tärkeydestä.

 

 

Takaisin listaukseen