Skip to content

Paavo Nurmi Marathon juostaan Turussa jo 28:tta kertaa. Mukana menossa lauantaina 17.8. on myös Remeo, joka huolehtii tuttuun tapaan tapahtuman ympäristöhuollosta.

Koko kaupungin valloittava ja juoksijalegenda Paavo Nurmea kunnioittava tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1992.

”Tapahtuma on löytänyt paikkansa juoksijoiden sydämissä, mistä kertoo esimerkiksi se, että viimeisen kymmenen vuoden aikana osanottajien määrä on säilynyt tasaisesti 3000 ja 3400 välillä”, tapahtumatuottaja Kari Ahonen sanoo.

Koska urheilutapahtumiin osallistuu paljon ihmisiä, niissä syntyy myös paljon jätettä, joiden keräämisestä ja kierrättämisestä Remeo huolehtii. Lisäksi Remeo hoitaa paikalle riittävän määrän saniteettitiloja.

Tapahtuma elää ajan hengessä

Paavo Nurmi Festival ja Remeo ovat kehittäneet palveluja yhdessä monin tavoin, jotta kaikki jäte saataisiin mahdollisimman hyvin talteen ja kiertoon eli hyödynnettäväksi uudelleen. Pitkäaikainen yhteistyö sujuu hyvässä hengessä.

”Remeo on meille hyvä, luotettava ja innovatiivinen yhteistyökumppani. Kehitämme jätehuoltoa koko ajan yhdessä palvelujen tehokkuutta ja käyttäjäystävällisyyttä ajatellen. Yhteistyömme uudistuu tarpeiden mukaan – ihan niin kuin tapahtumatkin elävät ajan hengessä”, Ahonen pohtii.

Laaja tarjonta täysmaratonista minimatkoihin

Paavo Nurmi Marathon tarjoaa juoksijoille matkoja moneen makuun: täysmaratonin (42,195 km), puolimaratonin (21,097 km) ja kympin (10 km). Myös perheen pienimmät pääsevät mukaan minimaraton-matkoille (1,2 km ja 700 m).

Lue lisää: http://paavonurmimarathon.fi/

Paavo Nurmi Marathon löytyy myös somesta:

Facebook: @paavonurmimarathonturku, www.facebook.com/paavonurmimarathonturku

Facebook-tapahtuma: www.facebook.com/events/336801110215292/

Instagram: www.instagram.com/paavonurmimarathonturku/

Takaisin listaukseen