Skip to content

Perjantaina 13.11. vietetään Suomessa jälleen kansallista tapaturmapäivää. Teemapäivää vietetään näkyvästi myös jokaisessa Remeo Oy:n yksikössä ja laitoksessa. Päivän teemoina ovat työhyvinvointi sekä henkilökohtainen riskinarviointi työturvallisuuden edistäjinä.

Remeo panostaa vahvasti työturvallisuuteen ja tämän syksyn tapaturmapäivää vietetäänkin näyttävästi jokaisessa yksikössä ja laitoksessa.

”Järjestimme Tapaturmapäivän maaliskuussa Vantaalla ja kokemukset olivat erittäin positiiviset, saimme muun muassa silloin aikaan hyvää keskustelua työturvallisuudesta ja sen toteutumisesta kentällä. Halusimme laajentaa päivän nyt kaikkiin yksiköihimme ja laitoksiimme ja valitsimme päivälle kaksi teemaa koronaturvallisuuden lisäksi eli henkilökohtaisen riskinarvioinnin sekä työhyvinvoinnin ja sen vaikutukset liikenneturvallisuuteen”, kertoo Remeo Oy:n HSEQ-päällikkö Eeva Perälä.

Päivän ja työturvallisuuden merkitystä korostaa se, että koko yrityksen johto jalkautuu toimipisteisiin ympäri maan.

”Haluamme käydä keskustelua työturvallisuudesta ja sen kehittämisestä läpi organisaation. Oikeat ja turvallisissa olosuhteissa järjestetyt kohtaamiset tänä korona-aikana ovat erittäin tärkeitä, sillä olemme työskennelleet pitkään poikkeusolosuhteissa, jolloin kontaktien määrä on minimoitu”, Perälä jatkaa.

”Kuljettajamme käyvät lukuisissa erilaisissa kohteissa työpäivän aikana, ja he itse ovat avainasemassa kartoittamaan mahdollisia riskejä, ja ilmoittamaan niistä esimiehelle. Turvallisuus on yhteistyötä eri tahojen kanssa, kaikilla on samat tavoitteet: nolla tapaturmaa!”, Perälä päättää.

Turvallista työpäivää tänäänkin!

Takaisin listaukseen