Skip to content

Remeon uusi Muovinkierrätys-osio auttaa lukijoita hahmottamaan muovinkierrätyksen merkityksen konkreettisesti: miten muovin kierrättäminen vaikuttaa ympäristöömme ja mitä jokainen meistä voi tehdä? Tärkeätä on myös ymmärtää muovinkierrätyksen taloudelliset ulottuvuudet – sen avulla taloyhtiöt voivat säästää puhdasta rahaa.

Olemme julkaisseet uuden Muovinkierrätys-osion verkkosivuillamme, koska halusimme auttaa sekä yrityksiä että yksittäisiä ihmisiä löytämään napakan tietopakettimme avulla vastauksia moniin muovinkierrätystä koskeviin kysymyksiin.

”Muovinkierrätys herättää tänä päivänä vahvasti kiinnostusta, ja varsinkin kun ihmisten ympäristötietoisuus on lisääntynyt. Meidän ympäristöhuollon toimijoiden näkökulmasta aihe on mitä tärkein. Muovinkierrätys säästää ympäristöä ja edistää kiertotaloutta hyvin konkreettisella tavalla”, sanoo Eeva Perälä Remeolta.

Faktaa ja neuvoja muovinkierrätyksestä

Millä tavoin uusi Muovinkierrätys-osio auttaa verkkosivujen kävijää?

”Uudessa osiossa on tuotu esille uusinta tietoa muovinkierrätyksestä, sitä määräävästä lainsäädännöstä sekä tavoitteista. Tarjoamme verkkosivuillamme myös apukeinoja muovinkierrätyksen tehostamiseksi, esimerkiksi avaamalla eri muovilaatuja ja niiden uusiokäyttöä”, Eeva Perälä kertoo.

Lajittele oikein, säästä rahaa

Kierrätettäessä muovia sekajätteen määrä vähenee ja muovi voidaan hyödyntää uudelleen, eikä se tuhoudu jätteenpoltossa.

Jokainen meistä voi kokeilla kierrättää muovit ja muun sekajätteen erikseen. Tällöin huomaa nopeasti, että muovijätettä syntyy paljon enemmän. Muovinkierrätys synnyttääkin taloyhtiölle kustannussäästöjä, sillä muovipakkauksista ei peritä jätteenkäsittelymaksua. Kierrätys siis kannattaa.

Tutustu Muovinkierrätys-osioomme tästä!

Takaisin listaukseen