Skip to content

Verkkosivujemme ASIAKASTARINAT-sarjassamme eri toimialoja edustavat asiakkaamme kertovat, miten he ovat onnistuneet toteuttamaan kiertotaloutta käytännössä. Uusin tarina kertoo maailman johtaviin ohutlevyntyöstökone-järjestelmien valmistajaksi lukeutuvan Finn-Power Oy on verkkokoulutuksesta ja jätehuollon kehittämisestä Remeo Oy:n kanssa. Lisäbuustia lajitteluun ja kierrätysosaamiseen tuo nyt koko henkilöstölle suunnattu, yrityksen tarpeisiin räätälöity verkkokoulutus.

Finn-Power Oy innostui interaktiivisesta ja osallistavasta verkkokoulutuksesta henkilöstön kierrätysosaamisen tueksi, kun mahdollisuus tuli esiin Remeo Oy:n aluemyyntipäällikkö Anita Hirvo-Menschin kanssa. Koulutukseen sisältyy tietoa kiertotaloudesta, jätteiden lajittelusta sekä siitä, mitä jätteille tapahtuu, kun ne lähtevät toimipisteestä kierrätykseen.

Finn-Power Oy liitti verkkokoulutuksen omaan opetusympäristöönsä Prima Power Academyyn, jonne on koottu uusien työntekijöiden perehdytysmateriaalit, koneiden toiminta- ja perehdytystiedot sekä turvallisuusasiat. Nyt myös henkilökunnan lajitteluosaamista seurataan vuosittain.

”Aloitimme yhteistyön toimiessamme jo Kauhavalla, jossa edistyksellinen jätejakeiden lajittelumme sai kansainvälisestikin huomiota. Kun muutimme Seinäjoelle vuonna 2018, kävimme Remeo Oy:n kanssa läpi, miten jätehuoltoa voitaisiin edelleen tehostaa ja toteuttaa mahdollisimman järkevästi uusissa tiloissa”, kiinteistö- ja logistiikkapäällikkö Jarkko Kettula Finn-Power Oy:stä kertoo. Tähän avuksi otettiin Remeon verkkokoulutus.

Lue asiakastarina: Finn-Power: henkilöstön kierrätysosaaminen kuntoon.

Takaisin listaukseen