Skip to content

Tule johtamaan kiertotalouden käytännön tekoja uutena työnjohtajanamme. Mukanamme pääset viemään jätteenkäsittelyn aivan uuteen aikakauteen.

Remeo Oy:n Linjatien laitos Vantaalla tuottaa kierrätysraaka-aineita suomalaiseen teollisuuteen. Laitoksen työnjohtajana johdat tuotantoa käytännön tasolta vastaten tuotannon päivittäisestä sujumisesta sekä kehittymisestä.

Mitä odotamme sinulta?

Tässä tehtävässä onnistut, kun olet ketterä reagoimaan ja haluat johtaa sekä ihmisiä että toimintaa. Olet kiinnostunut tuotannon taloudellisista toimintaperusteista ja haluat soveltaa niitä myös käytännössä.

Onnistuessasi työtehtävä on ponnahduslauta vaativampiin tehtäviin. Tekninen tai tuotantotalouden koulutus on hyvä pohja, mutta voit olla hankkinut kannuksesi myös tekemisen kautta.

Alan tuntemusta ja kokemusta arvostamme, mutta se ei ole välttämättömyys: tärkeintä on tekemisesi draivi ja kykysi kehittyä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Saat vastuuta ja mahdollisuuksia toteuttaa näkemystäsi. Meillä et jää byrokratian hampaisiin, sillä hyvä ideasi voi olla jo ensi viikolla toteutuksessa. Tukenasi on pääkaupunkiseudun tuotantolaitosten toiminnasta vastaava tiimi, mutta työtäsi teet itsenäisesti laitospäällikölle raportoiden.

Hyppäät Remeo-tiimiin herkulliseen aikaan: rakennamme parhaillaan Vantaalle uutta, vuonna 2021 valmistuvaa, robotiikkaan perustuvaa kierrätyslaitosta.

Uudella laitoksella luomme modernin ja datavetoisen älyteknologiaan pohjautuvan tuotantoajattelun alalle, missä sitä ei ole ennen ollut. Mullistamme cleantechin keinoin kiertotalouden Suomessa, ja viemme jätteenkäsittelyn uuteen aikakauteen.

Laita hakemuksesi jo nyt!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti mutta viimeistään 31.8.2020. Haastattelemme jo hakuaikana ja rekrytointi tehdään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa laitospäällikkö Laura Tokeensuu, puh. 040 3524386.

Takaisin listaukseen