Teollisuuden ympäristöhuolto

Jätehuoltopalvelut teollisuudelle

Kiinteistöjen tulee varmistaa, että jätehuolto ja kierrrätys on oikein mitoitettu ja vastaa voimassa olevia määräyksiä. Olemme paikalliset olosuhteet tunteva yhteistyökumppani talo- ja kiinteistöyhtiöiden jätehuoltoon. Asiantuntemuksemme avulla varmistat, että kiinteistön jätehuolto ja lajittelu toimivat parhaalla mahdollisella tavalla.

Rakennamme kiinteistökohtaisen ratkaisun tarvekartoituksen pohjalta, jolla selvitetään jätteiden syntypaikat, jätemäärät ja eri jätejakeet. Kokonaisvaltainen ratkaisumme sisältää tarvittavat jätteiden keräysvälineet, lajitteluohjeet, jätehuollon seurannan ja raportoinnin sekä joustavan ja ystävällisen palvelun. Perinteisten keräysvälineiden lisäksi ratkaisu voi sisältää mm. erilaisia puristimia, paalaimia ja kontteja. Otamme huomioon kiinteistön liikenteen ja huolehdimme jäteastioiden säännöllisestä huollosta ja pesusta. Tarvittaessa hoidamme myös jätehuoltoa koskevan tiedottamisen.

Jätehuollon peruspalveluiden lisäksi meiltä voi tilata mm. talkoolavat, ja noudamme jätepisteisiin jätetyt suurikokoiset esineet (esim. huonekalut, kodinkoneet). Yhteistyössä kanssamme varmistatte, että kiinteistöjenne jätehuolto hoituu juuri teidän tarpeidenne mukaisesti.

Lue lisää lajittelusta ja kierrätyksestä

 

Ympäristöraportointi

Olemme kuulleet asiakkaidemme toiveet ja uudistaneet raportointiamme.

Lue lisää
Siirry ympäristöraportointiin

 

Puhdas Nolla

Kustannustehokas keino yrityksen ympäristövastuun kantamiseen

 

Lue lisää

Arvioi sivustomme

* vaadittu kenttä