Suursäkit ja kuljetuspalvelu

Kuution kokoiset suursäkit sopivat erinomaisesti suurien jätemäärien keräilyyn pihoilta ja puutarhoista. Suursäkki mahdollistaa jätteiden vaivattoman keräämisen erilaisissa kohteissa: säkit ovat hyvänä apuna esimerkiksi pienremontoijille, puutarhan uudistajille, talkooporukoille ja varaston siivoajille.
 

Suursäkit ja jätteen poiskuljetus vaivatta

Valikoimistamme löytyy keräyssäkkejä 10 litraisista säkeistä aina suursäkkeihin, joiden kantavuus on 1500 kg ja joihin mahtuu kuution verran jätettä. Säkit sopivat pieneenkin tilaan ja pihaan. Noudamme täyden säkin ja toimitamme materiaalit käsittelylaitokselle. Säkkeihin voidaan kerätä puutarhajätettä, risuja ja oksia sekä lehtiä. Suursäkkejä voi käyttää myös rakennustyömailla ja remonttikohteissa sekalaisen jätemateraalin keräämiseen ja varastojen tyhjennysten yhteydessä. Suursäkit ovat oiva apu moneen tarpeeseen ja nostolenkkien avulla ne voi jopa nostaa rakennustyömaalla ylempiin kerroksiin keräilyn helpottamiseksi.

Pyydä tarjous suursäkistä alla olevasta linkistä tai ota meihin yhteyttä soittamalla asiakaspalveluumme 010 5400.

Lisää ympäristötietoutta

Tutustu kierrätykseen.

 

Lue lisää - siirry ympäristötietopankkiin

 

 

QuattroSelect

Asutko Turun, Uudenkaupunki, Lappeenrannan tai Vaasan alueella? Oletko kuullut kotitalouksille suunnatusta kierrätyspalvelustamme, QuattroSelectistä?

Lue lisää

Arvioi sivustomme

* vaadittu kenttä