Skip to content

Haluatko tehdä töitä tulevaisuuden alalla Suomen Turussa? Oletko se reipas luottokaveri, jonka intohimona on pitää yllä töiden sujuvuutta ja ohjata päivittäistä toimintaa? Tule meille työnjohtajaksi!

Liiketoimintamme kasvaessa on Turun toimipaikassamme avautunut vakituinen paikka työnjohtajalle. Tehtävä sopii esimiestyöhön kuuluvia rutiineja ja yllättäviä tilanteita pelkäämättömälle arjen sankarille, jolle työturvallisuuden ja työn sujuvuuden turvaaminen ovat sydämen asia.

Mitä tarjoamme sinulle?

Jos olet etsimämme kiertotalouden kingi, tarjoamme sinulle paitsi mukavan työyhteisön myös merkityksellisen ja monipuolisen esimiesroolin kiertotalouden huipulta. Meillä pystyt vaikuttamaan niin omaan kuin koko tiimisi työhön ja töissä viihtymiseen. Olemme kehittäneet esimiestyötä yhdessä työntekijöidemme kanssa ja tätäkin kehitystyötä pääset työnjohtajana jatkamaan. Työsuhde-etuihimme kuuluu muun muassa lounas-, liikunta- ja kulttuurietu.

Mitä odotamme sinulta?

Työnjohtaja toimii lähiesimiehenä todellisille työn sankareillemme eli kuljettajillemme ja kohtaa päivittäin myös asiakkaitamme, joten hyvät vuorovaikutustaidot ja reilu asenne ovat ehdottoman tärkeät tehtävässä onnistumiselle. Työnjohtajaksi pyrkivällä henkilöllä on hyvä olla myös ymmärrys kiertotalouden ja ympäristöhuollon merkityksestä, sillä teemme tätä työtä koko maailman parasta ajatellen. Toivomme, että sinulla on esimerkiksi alempi korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta sekä kokemusta työnjohtotehtävistä.

Hae tehtävää 12.2. mennessä

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi meille 12.2.2020 mennessä. Löydät tämän ja muidenkin avointen työpaikkojemme hakemuslinkit täältä. Lisätietoja työnjohtajan tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Timo Räsänen, puh. 0500 787 878.

Takaisin listaukseen