Skip to content

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen työnjohtajaa Vantaan kuljetustuotantoon.  Jos kiinnostuit, hae heti tai viimeistään 6.11.

Meillä Remeo Oy:ssä erinomainen esimiestyö on tärkeä asia. Jos sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja esimiestaidot sekä positiivinen asenne, saatat olla etsimämme henkilö.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että sinulla on esim. alempi korkeakoulututkinto logistiikan alalta sekä kokemusta esimiestehtävistä. Olet täsmällinen, vastuuntuntoinen ja sinulla on kykyä toimia ajoittaisen paineen alla. Työssäsi tarvitset myös hyvää tietoteknistä osaamista. Tärkeintä on tekemisesi draivi ja kykysi kehittyä.

Tehtäviisi kuuluvat mm.           

  • Lähiesimiestyö ja arjen johtamisen kehittäminen
  • Päivittäisen tuotannon ohjaaminen mahdollisimman sujuvasti, tehokkaasti ja turvallisesti
  • Osallistut asiakkaiden kierrätystoimintojen kehittämiseen
  • Osallistut erilaisiin kehityshankkeisiin ja -projekteihin

Mitä tarjoamme?

Työssäsi pääset konkreettisesti kehittämään kiertotaloutta sekä luomaan hyvää asiakaskokemusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa logistiikan liiketoimintajohtaja Kimmo Käenmäki puh.  044 711 4800 (soittoajat: 30.10. klo 12–13 ja 2.11. klo 12–14) tai sähköpostitse kimmo.kaenmaki@remeo.fi.

Heräsikö kiinnostuksesi? Tartu tilaisuuteen lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 6.11.2020 mennessä täällä. Toimithan nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Takaisin listaukseen