Skip to content

Me Remeolla pyrimme vähentämään luonnonvarojen kulutusta ja edistämään tietoyhteiskuntaan siirtymistä. Näihin tavoitteisiin liittyviä toimenpiteitämme ovat muun muassa palveluidemme ja tuotteidemme tarjoaminen verkkokaupassa sekä siirtyminen sähköiseen laskutukseen.

Helppo ja turvallinen e-lasku

E-lasku on sähköisessä muodossa oleva lasku, jonka saat paperisen laskun sijasta omaan verkkopankkiisi. Se on turvallinen tapa vastaanottaa ja maksaa laskuja. Lisäksi se säästää ympäristöä.

Näin otat e-laskun käyttöösi:

1. Tee e-laskusopimus omassa verkkopankissa.
2. Valitse laskuttajaluettelosta Remeo ja laskutusaiheeksi jätelasku.
3. Syötä tunnistetietona viimeisessä laskussasi oleva viitenumero.
4. Kun olemme vastaanottaneet pankiltasi tekemäsi e-laskun vastaanottoilmoituksen, lähetämme laskut jatkossa suoraan verkkopankkiisi. Sinun tarvitsee vain tarkastaa lasku ja hyväksyä maksu veloitettavaksi tililtäsi tai asettaa lasku automaattimaksamiseen, jolloin lasku veloitetaan automaattisesti tililtäsi eräpäivänä.

Veloitamme paperilaskun ja suoramaksuilmoituksen lähetyksestä yksityisasiakkaillemme jatkossa 2,48 euroa per lasku, sisältäen alv:n 24 %. Veloitus paperilaskusta otetaan käyttöön alkaen 1.7.2017.

Tämän vuoden aikana muutamme myös yksityisasiakkaidemme laskutusrytmiä, jolloin yksi laskutuskausi on tavanomaista lyhyempi. Tämä tarkoittaa sitä, että yksi lasku tulee tavallista nopeammin ja lyhyemmällä laskutuskaudella. Muutoksella haluamme varmistaa, että asiakaspalvelumme on paremmin tavoitettavissa.

Takaisin listaukseen