Skip to content

Remeo Oy ostaa 2.10.2017 päivätyllä kauppasopimuksella Härmän Jätepalvelu Oy:n liiketoiminnan ja vahvistaa siten palveluverkostoaan Etelä-Pohjanmaalla.

Härmän Jätepalvelu Oy on vuonna 1984 perustettu perheyritys, joka toimii Kauhavalla ja sen lähiympäristössä.

“Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että uusi omistajamme on Remeo Oy tässä tilanteessa, jossa suvustamme ei löytynyt toiminnalle jatkajaa. Liiketoiminnan myyminen Remeolle oli luonnollinen ratkaisu, sillä olemme tehneet Remeon kanssa jo pitkään yhteistyötä”, toteaa Härmän Jätepalvelu Oy:n toimitusjohtaja Eero Kuronen.

“Yrityksen liiketoiminta on vankalla pohjalla ja yrityksellä on hyvä maine asiakkaiden keskuudessa. Liiketoimintakaupalla Remeo vankistaa paikallista toimintaansa ja pystyy näin ollen tarjoamaan tasokkaita ja kustannustehokkaita palveluja kotitalouksille ja paikallisille yrityksille”, sanoo Remeo Oy:n toimitusjohtaja Jorma Kangas.

Härmän Jätepalvelu Oy:n tarjoamat palvelut jatkuvat entisen mukaisesti Remeon operoimina ja henkilökunta siirtyy Remeon palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Ostettu liiketoiminta yhdistetään Remeon Seinäjoen yksikköön.

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Jorma Kangas, Remeo Oy, puh. 044 781 9111, jorma.kangas@remeo.fi

Aluejohtaja Eino Antila, Remeo Oy, puh. 0400 661 799, eino.antila@remeo.fi

Toimitusjohtaja Eero Kuronen, Härmän Jätepalvelu Oy, puh. 045 329 6674, eero.kuronen@rientolanloma.net

Takaisin listaukseen