Skip to content

Juuri käyntiin pyörähtänyt I love muovi -kampanja haastaa ihmisiä mukaan muutokseen: arvokas muovimateriaali täytyy saada kiertämään Suomessa paremmin. Remeo on vahvasti mukana kampanjassa jo siitä syystä, että visiossamme kerromme tähtäävämme maailmaan, jossa luonnonvaroja ei hukata. Tule tapaamaan meitä Lahden torille keskiviikkona 10.4. kello 16-18!

I love muovi -kampanja puhuu samaa asiaa kuin mitä lukee Remeon strategiassa: Teemme joka päivä asiakkaidemme kanssa työtä, jotta kaikki mahdollinen saadaan kierrätettyä takaisin hyötykäyttöön, eilisen roskasta huomisen raaka-aineeksi.

Kampanjassa tuodaan vahvasti esille se, kuinka Suomi oli vielä vuonna 2018 eurooppalaisessa vertailussa muovinkierrätyksen häntäpäässä. Tämän vuoksi kampanja pyrkii herättelemään haastamalla ihmisiä mukaan muutokseen, arvokas muovimateriaali täytyy saada kiertämään Suomessa paremmin:

  • Lajittelun ja kierrätyksen avulla voidaan säästää muovin valmistukseen käytettyä energiaa sekä luonnonvaroja
  • On turhaa ja ympäristöä kuormittavaa tehdä uutta muovia, kun jo valmistettu materiaali voidaan pistää kiertoon

I love muovi -kampanja pyörii huhtikuussa 2019

Kaikki I love muovi -kampanjan viestit tähtäävät siihen, että välitämme jo olemassa olevasta pakkausmuovista tänään, jotta se matkaa uudeksi muovituotteeksi huomenna.

Tee edes jotain – pienistä teoista kertyy suuri vaikutus!

I love muovi -kampanja haastaa lajittelemaan niin verkossa, radiossa kuin televisiossa sekä 1.4–4.5.2019 ulkotapahtumina Tampereella, Lahdessa, Vaasassa, Joensuussa, Oulussa ja Helsingissä. Kampanjaan voivat osallistua myös muut kaupungit, kunnat ja yritykset sekä vaikuttajat. Kevään aikana kampanjaan osallistuvat myös lukuisat koulut ja päiväkodit. Lisää osallistujia haastetaan mukaan koko ajan.

Tule tapaamaan meitä Lahteen!

Lahden kaupunki kilpailee huhtikuussa parhaan pakkausmuovin kierrättäjän tittelistä. Kilpailussa ovat mukana myös Tampere, Vaasa, Joensuu ja Oulu. Voittajakaupunki selviää Ylen suorassa lähetyksessä lauantaina 4.5.

I love muovi -kampanjakiertue pysähtyy Lahden torilla keskiviikkona 10.4. kello 16-18, jolloin kaupunkilaiset voivat tuoda muovijätettä torilla sijaitsevaan keräyspisteeseen. 200 ensimmäistä muovin tuojaa saa palkinnoksi lajitteluämpärin.

Osana I love muovi -kampanjaa Lahdessa järjestetään myös ympäristökasvatustempaus, jossa pakkausmuovia kerätään päiväkodeissa ja kouluissa. Mukana on kymmenen päiväkotia ja koulua eri puolilta kaupunkia.

Remeo on vahvasti mukana tapahtumassa – tule tutustumaan meihin Lahden toritapahtumassa!

Lue lisää kampanjasta Ylen sivuilta: yle.fi/ilovemuovi

Takaisin listaukseen