Skip to content

DNV GL on myöntänyt Remeo Oy:lle ISO 45001-sertifikaatin. ISO 45001 -sertifikaatti on osoitus siitä, että työterveys- ja työturvallisuuskysymykset ovat osa organisaation johtamista. Remeo Oy:llä on toimittu pitkäjänteisesti työturvallisuuden parantamisen eteen jo vuosia ja noudatettu standardia ja nyt uuden standardin myötä halusimme sertifioida järjestelmän ensimmäisten joukossa. ISO 45001 -standardi korvaa OHSAS 18001 -standardin.

”Kaikkien meille työtä tekevien turvallisuus, terveys ja hyvinvointi on yrityksellemme ensiarvoisen tärkeää. Meillä on tapaturmien suhteen nolla-visio ja kannustamme omaa henkilöstöämme ja urakoitsijoitamme kiinnittämään turvallisuusseikkoihin huomiota ja ilmoittamaan tekemistään huomioista meille, jotta voimme korjata ja parantaa toimintamme turvallisuutta”, kertoo työturvallisuudesta vastaava kehityspäällikkö Eeva Perälä Remeo Oy:stä.

Remeo Oy:n tavoitteena ja sertifikaattien säilymisen edellytyksenä on toiminnan jatkuva kehittäminen ja parantaminen myös työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin osalta.

”Jatkuvaan tekemisen parantamiseen tarvitaan koko henkilöstömme sekä kaikkien meille työtä tekevien panosta”, Perälä korostaa.

Kokonaisvaltaista riskien hallintaa

ISO 45001:2018 -standardin mukainen sertifikaatti on vahva signaali sekä henkilökunnalle että asiakkaille. Yksittäiset onnettomuudet kootaan yhteen ja päästään käsiksi kokonaisvaltaiseen riskien arviointiin ja analysointiin.

ISO 45001 -standardi on integroitu osaksi Remeo Oy:n sertifioitua toimintajärjestelmää, johon kuuluvat lisäksi laadunhallinnan ja ympäristönhallinnan standardit ISO 9001 ja ISO 14001 sekä energiatehokkuusjärjestelmä ETJ+.

Lue lisää Remeo Oy:n sertifikaateista.

Takaisin listaukseen