Skip to content

Remeo on tukenut suomalaista squashia maailman huipulle jo usean vuoden ajan. Yhteistyö jatkuu myös vuonna 2018.

“Squash on imagoltaan puhdas laji, joka vaatii urheilijalta tekniikkaa, pelitaktiikkaa ja hyvää kuntoa. Tästä syystä Remeo toimii Suomen Squashliiton yhteistyökumppanina”, kertoo Remeo Oy:n toimitusjohtaja Jorma Kangas. Remeolle yhteistyö on osa yrityksen kestävän kehityksen ja yhteiskuntavastuun strategiaa.

Remeo Openissa mukana myös naiset

Ensi vuonna Remeo tukee erityisesti naisia squashin huipulle, sillä syksyllä toteutettava Remeo Open on ensimmäinen myös naisille suunnattu suomalainen ammattilaisturnaus pitkään aikaan.

”Meillä on pitkästä aikaan todella positiivinen tilanne squashissa naisten puolella, sillä viisi suomalaista naista on rankattu maailmanlistalle. Halusimmekin yhdessä Remeon kanssa järjestää turnauksen tästä lähtökohdasta. Mietimme aina, että miten pystymme palvelemaan kohderyhmiämme parhaiten, nyt kun naiset ovat vahvassa nousussa, niin tämä oli luonnollinen ratkaisu”, sanoo Suomen Squashliiton toiminnanjohtaja Mika Monto.

Uudet tuulet puhaltavat squashissa

”Yhteistyömme alusta lähtien olen arvostanut Remeon ennakkoluulotonta ja eteenpäin katsovaa asennetta. Vaatii rohkeutta lähteä pienehkölle lajille yhteistyökumppaniksi, ja juuri tämä ajattelutapa on viehättänyt itseäni. Jaamme myös paljon samoja arvoja, kuten puhtaus, kestävä kehitys, yhdessä tekeminen ja jo mainittu rohkeus. Suomalaisessa squashissa puhaltavat uudet tuulet ja toivottavasti Remeo kulkee kanssamme tätä matkaa, jonka tavoitteet ovat pitkällä tulevaisuudessa”, Monto kertoo yhteistyön merkityksestä liitolle.

Mika Monto kertoo myös, että Suomen Squashliitossa puhaltavat muutenkin uudet tuulet organisaatiomuutoksen myötä. Ensi vuosi huipentuu tähän Helsingin Talissa pelattavaan vuoden suurimpaan turnaukseen Suomessa, mutta vuoden varrelle odotetaan muutakin mielenkiintoista – joukkueiden EM-kisat ovat huhti-toukokuun vaihteessa, SM-mitaleista kisataan helmikuussa

Takaisin listaukseen