Skip to content

Climate Leadership Coalition on Euroopan suurin voittoa tavoittelematon ilmasto-businessverkosto, joka on hyväksynyt Remeo Oy:n organisaatiojäsenekseen 29.10.2020. CLC:llä on 77 suomalaista organisaatiojäsentä, johon kuuluu mm. yrityksiä, yliopistoja ja kaupunkeja.

”Yrityksemme strategia on kiertotalouden edistäminen yhdessä asiakkaiden kanssa. Uskomme vahvasti edistyksellisiin teknisiin ratkaisuihin, joissa jätteistä syntyy jälleen raaka-aineita. Näillä toimilla edistämme merkittävästi hiilineutraalisuutta. CLC:n jäsenenä voimme tuoda jäsenistölle tiedoksi edistyksellisiä jäteratkaisuja ja saamme CLC:ltä yhteisöllisyyden kautta uusia ideoita sekä tunnistamme maailmalta kehitystarpeita. CLC tekee merkittävää työtä ja Remeo haluaa osallistua siihen omalla panoksellaan”, kertoo Remeo Oy:n toimitusjohtaja Johan Mild.

CLC uskoo, että siirtymä kestävään kehitykseen perustuvaan maailmaan on mahdollista, taloudellisesti järkevää ja rahoitettavissa. CLC:n tavoitteena on saada liiketoimintaratkaisujen kautta yhdessä aikaan merkittäviä myönteisiä ilmastovaikutuksia.

”Yhtenä hyvänä esimerkkinä tekemästämme konkreettisesta työstä ilmastonmuutoksen hillitsemisessä on Vantaalle toteutettava kierrätyslaitos, jonka sijainti mahdollistaa lyhyet kuljetusmatkat. Muutenkin hiilipäästöjä on mietitty hankkeessa huolellisesti, sillä jätteet käsitellään laitoksen yhteyteen tulevan aurinkovoimalan tuottamalla energialla. Tarkoituksena on lisäksi hyödyntää prosessissa syntyvä lämpö Vantaan Energian kaukolämpöverkossa”, toteaa Mild.

Lokakuun lopussa hyväksyttyjen uusien jäsenten myötä CLC:n organisaatiojäsenten määrä on nyt 77. Atria, Elenia, Posti ja Remeo vahvistavat CLC:n asemaa Euroopan suurimpana ilmasto-businessverkostona.

Lue lisää Climate Leadership Coalitionista: https://clc.fi/fi/

Takaisin listaukseen