Skip to content

Ilmastonmuutos ja luonnon monimuotoisuuden kaventuminen ovat olleet todellisuutta jo pitkään. Aikanaan ne olivat riskejä, joita ihmiset eivät ymmärtäneet ennakoida ja torjua. Kohtaamme päivittäin pienempiä ja arkisemman oloisia uhkia, joiden torjuminen auttaa pysäyttämään kestämättömän kehityksen.

Haluat varmasti kantaa kortesi kekoon ilmastotalkoissa ja tehdä töitä puhtaamman tulevaisuuden eteen. Jotta ympäristövastuun taakka kevenisi harteillasi, kannamme mielellämme osan siitä. Vastuullinen ympäristöhuolto on sijoitus kestävään kehitykseen ja riskittömämpään maailmaan.

Luottokelpoinen ympäristöhuollon kumppani

Epävakaassa ja muuttuvassa maailmassa luotettava kumppani on arvokas asia. Kuten itse haluamme kumppaneiksemme vastuullisesti johdettuja, luottamuksen arvoisia yrityksiä, emme voisi itse olla vähempää asiakkaillemme.

Yksi osoitus ansaitusta luottamuksesta on Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämä luottoluokitus, jossa Remeo on noussut parhaaseen AAA-luokkaan. Käytännössä tämä luokitus kertoo Remeo Oy:n kuuluvan Suomen luottokelpoisimpien yritysten kärkikastiin. Ja kun ostat meiltä ympäristöhuollon palveluja ja tuotteita, voit luottaa siihen, että noudatamme lainsäädäntöä ja puolueettomasti vahvistettuja laatustandardeja. Lue lisää saamistamme ympäristöjohtamisen sertifikaateista.

Parhaat luottamuksenosoitukset olemme kuitenkin saaneet suoraan asiakkailtamme, ja niistä ovat saaneet inspiraationsa asiakastarinamme.

Tule vastuulliseksi ympäristöhuollon kumppaniksemme!

Autamme yrityksiä ympäristöhuollon ratkaisujen kehittämisessä. Pyrimme määrätietoisesti parantamaan omaa vastuullisuuttamme niin asiakkaitamme kuin ympäristöäkin ajatellen ja sen mitä itse opimme, jaamme mielellämme muillekin. Tunnistamme kehityskohteet ja ennakoimme riskit, jotta voimme kehittyä aina vain paremmaksi – kestävästi, yhdessä.

 

Takaisin listaukseen