Skip to content

Politiikkaa ja yhteiskuntaa käsittelevä digitaalinen media MustRead julkaisi jätelakiesitystä käsittelevän artikkelin perjantaina 23.10. Artikkelin otsikkona on ”Lisää byrokratiaa, vähemmän kilpailua – uusi jätelakiesitys toteuttaa huonosti tavoitteensa” ja siinä on haastateltu Remeo Oy:n toimitusjohtaja Johan Mildiä. Artikkeli on julkaistu kaupallisessa yhteistyössä Ympäristöteollisuus- ja palvelut YTP ry:n kanssa.

MustRead-mediassa julkaistiin perjantaina kaupallisen yhteistyön artikkeli, jossa käydään läpi sitä, miten uusi jätelain esitys ei toteuta EU:n tavoitteita parhaalla mahdollisella tavalla vaan toteutuessaan lisäisi byrokratiaa ja olisi myös kilpailupoliittisesti ongelmallinen.

Artikkelissa on haastateltu ympäristöhuollon asiantuntijoita, joista yksi on Remeo Oy:n toimitusjohtaja Johan Mild. Mild toteaa artikkelissa, että uusi jätelakiesitys mm. vähentäisi kilpailua ja lisäisi yksinoikeuksia.

Artikkelissa esiintyy myös kilpailuoikeuden professori Petri Kuoppamäki Aalto-yliopistosta. Artikkeli on julkaistu kaupallisessa yhteistyössä Ympäristöteollisuus- ja palvelut YTP ry:n kanssa.

Lue  artikkeli: https://www.mustread.fi/artikkelit/lisaa-byrokratiaa-vahemman-kilpailua-uusi-jatelakiesitys-toteuttaa-huonosti-tavoitteensa/

MustRead on digitaalinen media, joka käsittelee politiikkaa ja yhteiskuntaa. MustRead on poliittisesti riippumaton ja journalismin itsesääntelyelimen JSN:n jäsen. MustRead tuo keskusteluun taustoja, analyyseja ja näkökulmia, joita päättäjät tarvitsevat työssään. Suurin osa MustReadin sisällöstä on yhteiskuntaa syvällisesti käsitteleviä journalistisia juttuja. Myös kaupalliset sisällöt ovat päättäjien kannalta relevantteja.

 

Takaisin listaukseen