Skip to content

Politiikkaa ja yhteiskuntaa käsittelevä digitaalinen media MustRead julkaisi jätelakiesitystä käsittelevän artikkelin perjantaina 23.10. Artikkelin otsikkona on ”Lisää byrokratiaa, vähemmän kilpailua – uusi jätelakiesitys toteuttaa huonosti tavoitteensa” ja siinä on haastateltu Remeo Oy:n toimitusjohtaja Johan Mildiä. Artikkeli on julkaistu kaupallisessa yhteistyössä Ympäristöteollisuus- ja palvelut YTP ry:n kanssa.

MustRead-mediassa julkaistiin perjantaina kaupallisen yhteistyön artikkeli, jossa käydään läpi sitä, miten uusi jätelain esitys ei toteuta EU:n tavoitteita parhaalla mahdollisella tavalla vaan toteutuessaan lisäisi byrokratiaa ja olisi myös kilpailupoliittisesti ongelmallinen.

Artikkelissa on haastateltu ympäristöhuollon asiantuntijoita, joista yksi on Remeo Oy:n toimitusjohtaja Johan Mild. Mild toteaa artikkelissa, että uusi jätelakiesitys mm. vähentäisi kilpailua ja lisäisi yksinoikeuksia.

Artikkelissa esiintyy myös kilpailuoikeuden professori Petri Kuoppamäki Aalto-yliopistosta. Artikkeli on julkaistu kaupallisessa yhteistyössä Ympäristöteollisuus- ja palvelut YTP ry:n kanssa.

Lue  artikkeli: https://www.mustread.fi/artikkelit/lisaa-byrokratiaa-vahemman-kilpailua-uusi-jatelakiesitys-toteuttaa-huonosti-tavoitteensa/

MustRead on digitaalinen media, joka käsittelee politiikkaa ja yhteiskuntaa. MustRead on poliittisesti riippumaton ja journalismin itsesääntelyelimen JSN:n jäsen. MustRead tuo keskusteluun taustoja, analyyseja ja näkökulmia, joita päättäjät tarvitsevat työssään. Suurin osa MustReadin sisällöstä on yhteiskuntaa syvällisesti käsitteleviä journalistisia juttuja. Myös kaupalliset sisällöt ovat päättäjien kannalta relevantteja.

 

Takaisin listaukseen
Kysy lisätietoja

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 7.30 - 16.00 numerossa