Skip to content

Olemme suomalainen ympäristöhuoltoalan yritys ja työllistämme jo yli 400 erinomaista osaajaa erilaisissa työtehtävissä. Lue alta henkilöstömme kertomana, miksi meillä viihdytään!

Liiketoiminnassa henkilöstön hyvinvointi ja viihtyvyys työssä on tärkeää. Remeolla tämä näkyy jo arvoissamme – Yhdessä, rohkeasti ja kestävästi. Yhteistyö ja yhdessä tekeminen korostuvat ja näkyvät yrityksessä, vaikka olemme hajaantuneet laajalle alueelle Suomen kartalla.

Monet työntekijöistämme ovat kertoneet Instagram ja Facebook -kanavillamme olevissa henkilöstötarinoissa, mikä Remeolla työskentelyssä on parasta. Vastaukseksi olemme kuulleet lukuisia kertoja työkaverit eli muut remeolaiset. Työntekijämme ovat kertoneet remeolaisten olevan ihania, ammattilaisia työtehtävissään sekä tekevän töitä innostuneesti ja yhteen hiileen puhaltaen.

Remeolla työskentelyssä positiiviseksi ja innostavaksi koetaan myös se, että työskentelemme mielenkiintoisella ja jatkuvasti kehittyvällä tulevaisuuden alalla. Työntekijämme ovat kertoneet, että Remeolla oppii uutta joka päivä ja pääsee kehittämään osaamistaan esimerkiksi pohtimalla uusia näkökulmia. Työskentelemme ketterässä kasvuyhtiössä, jossa on inspiroivasti vauhti päällä.

Meillä arvostetaan työntekijöitä ja jokaisen työpanosta yhteisen hyvän eteen. Henkilöstömme kertoo, että työssä voi tuoda ilmi omia ideoita ja koetaan, että niissä myös tullaan kuulluksi. Työntekijämme kokevat arvostusta sekä kollegoilta että esihenkilöiltä. Meillä myös koetaan, että omalla työllä on merkitys.

 

Lue lisää myös täältä!

 

Takaisin listaukseen