Skip to content

Asiakkaamme kertoivat meille viime joulun alla kymmenittäin hyödyllisiä kestävän joulun vinkkejä. Tämä joulukalenteri esittelee joka päivä yhden niistä. Kurkista päivittäin joulukalenteriimme ja jaa parhaat vinkit myös läheisillesi!

Hyvä lukija, on joulukuun ensimmäinen ja aika avata kestävän joulun joulukalenterin ensimmäinen luukku!

Saatat olla niitä, jotka ovat jo aloittaneet jouluvalmistelut hyvissä ajoin. Tai mahdollisesti niitä, joita joulun tulo vaivaannuttaa tai hiukan ahdistaakin, jos tekemistä olisi paljon mutta aikaa vähän. Tämän kestävän joulun joulukalenterin vinkit on tarkoitettu helpottamaan joulukipuilua monessa mielessä. Siksi ensimmäisen luukun vinkki on:

Tee joulustasi niin kestävä kuin sinulle sopii. Kun kaikki tekevät vähän, se on enemmän kuin jos yksi tekee paljon.

Lähde ajatusmatkalle tämänhetkisiin tottumuksiisi. Millainen joulunviettäjä olet? Onko sinulle joulussa tärkeintä kotitekoisuus, runsaus, läheisyys tai yllätyksellisyys? Miten kehittäisit sinulle tärkeästä piirteestä juuri omanlaisiasi kestävän joulun tapoja?

Vaikka kestävän joulun kisakuntosi olisi vielä kesäterässä, voit kehittää sitä yllättävänkin pienellä treenillä. Seuraa joulukalenteriamme ja kerää päivä päivältä lisää vinkkejä ja käytännöllisiä ohjeita kestävän joulunvieton ja elämäntavan eväiksi. Helpommin kuin arvaatkaan, kehityt katu-uskottavaksi kestävyysguruksi. Muutaman kestävän joulun jälkeen olet jo taituri ja mahdollisesti luennoit aiheesta kavereillesi tai hehkutat omia kestävän elämäntavan oivalluksiasi blogissasi. Mene ja tiedä, mutta kestävään jouluun voi hurahtaa – niin meille remeolaisillekin on käynyt.

Pienikin vastuullinen teko kestävämmän joulun eteen on parempi kuin jos emme edes yrittäisi. Klikkaa kuvasta joulusivullemme ja testaa, miten hyvä kestävän joulun viettäjä sinä jo olet:

Kierrätys kuuluu myös kestävään jouluun

Kestävän joulun vinkit ja ohjeet löytyvät Remeo-kuusen ympäriltä ja kestävän joulun joulukalenterista

 

 

 

Takaisin listaukseen