Skip to content

Remeo tunnetaan edistyksellisestä otteesta ja huipputeknologiasta, jota käytämme jätehuollon eri vaiheissa. Hae avoinna oleviin kesätyöpaikkoihime! Meillä viihdytään ja lisäksi olemme mukana Oikotien Vastuullinen työpaikka -yhteisössä

Remeolla työskentelee yli 450 ammattilaista ympäri Suomea, ja joukkoomme kuuluvat niin ihmiset kuin robottilajittelijatkin. Meidän tehtävämme on huolehtia, että asiakkaidemme jäte muuttuu mahdollisimman hyvin uusioraaka-aineeksi tai energiaksi. Näin parannamme kierrätysastetta ja teemme osamme Suomen CO2-päästöjen vähentämiseksi. 

Meillä on parhaillaan auki useita kesätyöpaikkoja ympäri Suomen, erityisesti jäteautonkuljettajan työtehtäviin. Kuljettajan työ on itsenäistä ja työtehtävät vaihtelevat. Lue lisää kuljettajan päivästä ja työtehtävistä. 

Jos olet innokas oppimaan uutta ja haluat kesätyön, jossa pääset näkemään ja vaikuttamaan kiertotalouden eri osa-alueisiin, Remeo voisi olla sinun paikkasi. Tutustu avoimiin kesätyöpaikkoihimme ja löydä oma paikkasi meidän joukossamme!

Takaisin listaukseen