Skip to content

Remeo on panostanut työturvallisuuden kehittämiseen vahvasti viime vuosina. Tästä yhtenä osoituksena on Uudenkaupungin yksikön upea tapaturmatilasto – pyöreä nolla viimeisen viiden vuoden aikana.

Remeo Oy:n Uudenkaupungin yksikkö sai iloisia työturvallisuusuutisia keskellä koronaepidemiaa.

”Uudenkaupungin yksikölle 19.5.2020 on merkittävä virstanpylväs – silloin tuli täyteen viisi vuotta ilman yhtään työtapaturmaa, iloitsee yksikönpäällikkö Timo Räsänen.

Uudenkaupungin onnistuminen antaa käsitystä siitä, kuinka merkittävässä roolissa työturvallisuuden kehittäminen on koko yrityksessä ollut pitkään.

”Työturvallisuuteen on yrityksessämme panostettu viime vuosina vahvasti, mikä nyt alkaa näkyä muun muassa tällaisina hienoina saavutuksina. Mottonamme on jatkuva kehittäminen läpi yrityksen, niin maantieteellisesti kuin toimintojen näkökulmastakin. Mukana kehitystyössä ovat luonnollisesti myös asiakkaamme ja kumppanimme”, kertoo Remeo Oy:n HSEQ-päällikkö Eeva Perälä.

”Lämpimät onnittelut Uudenkaupungin yksikölle!”, toivottaa Perälä ja uskoo, että kehitystyö tuottaa jatkossa lisää hyviä uutisia kerrottavaksi.

Lue myös nämä:

Takaisin listaukseen