Skip to content

Remeon jäteastioiden tyhjennysajoissa on viivettä useissa kaupungeissa, sillä viime aikojen vaihtelevat säätilat ovat vaikeuttaneet kuljetuksia. Suurlakko 1.-2.2.2024 tulee aiheuttamaan lisää viivästyksiä. Pahoittelemme viiveestä asiakkaillemme aiheutunutta haittaa.

Vaihtelevat säätilat hankaloittavat nyt jäteastioiden tyhjentämistä ympäri Suomen; runsas lumi ja nollakelien aiheuttamat liukkaat piha-alueet vaikeuttavat kiinteistöille pääsyä ja täysien jäteastioiden kuljettamista. Panostamme Remeolla työturvallisuuteen ja jäteautonkuljettajillamme on talvisin aina jalassa nasta- tai kitkakengät. Vaikeissa olosuhteissa menemme kuitenkin aina turvallisuus edellä ja tällöin jäteastioita voi jäädä tyhjentämättä. Voit sujuvoittaa jätehuoltoa ja parantaa kaikkien jätepisteillä asioivien turvallisuutta muun muassa lumitöillä ja hiekoittamalla piha-alueita.

Suurlakko 1.-2.2.2024 vaikuttaa myös Remeon jätehuollon logistiikan toimintaan ja lakon aikana asiakkaiden jäteastioita jää tyhjentämättä. Lakon jälkeen tyhjennysajot jatkuvat normaalissa järjestyksessä. Pyrimme purkamaan lakon aiheuttaman suman mahdollisimman pian lakon päättymisen jälkeen.

Takaisin listaukseen