Skip to content

Miten tulit Remeolle kesätöihin?

Olin jo keväällä Remeolla suorittamassa opintoihin liittyvää työssäoppimisjaksoa. Näiden kokemusten kautta pääsin Remeolle myös kesätöihin kesä- ja heinäkuuksi.

Mitä opiskelet? Milloin valmistut ja mikä sinusta tulee isona?

Opiskelen Seinäjoen Sedussa liiketalouden perustutkintoa talous- ja toimistopalvelut -koulutusohjelmassa. Kaksi vuotta opintoja on takana ja yksi edessä. Minusta tulee merkonomi. Työtehtävät painottuvat talouspalveluihin, kuten reskontran ja kirjanpidon sekä toimistotehtävien hoitamiseen. Ihan omalla alallani olen, sillä tykkään laskea ja pyöritellä numeroita. Valmistumisen jälkeen menen armeijaan ja suunnittelen myös tradenomin jatko-opintoja.

Mitä kaikkea työhösi kuuluu Remeolla?

Työskentelen Remeon Seinäjoen yksikössä työjohtotehtävissä eli otan esimerkiksi asiakkailta tilauksia vastaan ja annan kuskeille tehtäviä. Toimenkuvaan mahtuu monenlaisia toimistohommia, jotka istuvat hyvin opintoihini. Mitä enemmän kokemusta karttuu, sitä enemmän töitä riittää.

Mikä työssä on tärkeintä? Mitä olet oppinut?

Eniten olen ehkä oppinut kommunikoinnista asiakkaiden ja kuskien kanssa, sillä heidän kanssaan tulee puhuttua paljon puhelimessa. Se on mukavaa puuhaa. Tärkeää on sekin, että teen työt huolellisesti, kaikki käsittelemäni tiedot ovat oikein ja asiakkaita laskutetaan oikein.

Minkälaisena yrityksenä pidät Remeota? Mitä kiertotalous sinulle merkitsee?

En tullessani tiennyt, kuinka iso yritys Remeo on. Täällä on mukava olla töissä. Kiertotalous on ehkä terminä vielä hieman vieras, mutta kierrätyksestä tiedän nyt paljon enemmän kuin aiemmin. Töissä tietenkin kierrätetään kaikki ja asiakkaita opastamme kierrätykseen liittyvissä asioissa.

Millainen kierrättäjä itse olet?

Jätteiden lajittelu on tuttua myös kotona. Meillä kierrätetään mahdollisimman paljon jätekatoksesta löytyvien kierrätysastioiden mukaan.

Mikä on kotipaikkakuntasi? Mikä siinä on parasta?

Olen asunut aiemmin Kauhajoella, mutta nyt asun Seinäjoella, joka löytyy Suomen kartalta Etelä-Pohjanmaalta. Seinäjoki on sopivan kokoinen kotikaupunki: täällä on kaikki tarpeellinen lähellä, hyvät harrastusmahdollisuudet ja monipuoliset palvelut.

Millaisia työkaverisi ovat Remeolla?

Mukavia ja huumoritajuisia. On kiva tehdä töitä yhdessä, sillä täällä on leppoisa meininki.

Mitä työkaverisi eivät ehkä sinusta vielä tiedä?

Olen tainnut paljastaa kaikki korttini, joten eipä nyt tule mieleeni mitään yllättäviä salaisuuksia.

Miten kuvailisit itseäsi? Mitä harrastat? Mitkä asiat ovat elämässäsi tärkeitä?

Olen työntekijänä rauhallinen ja vastuullinen. Harrastan frisbeegolfia ja moottoripyöräilyä. Työmatkaa kertyy päivittäin lähes 50 kilometriä, mikä on kiva ajaa kevytmoottoripyörällä. Tärkeitä asioita elämässä ovat perhe ja kaverit. On myös hienoa, että saa opiskella ja työskennellä omalla alalla.

Miten vietät mieluiten kesälomaa?

Aika rauhallisesti. Mukavaa olisi mennä mökille järven rantaan ja päästä pitkästä aikaa kalastamaan.

Takaisin listaukseen