Skip to content

Haemme palvelukseemme pääkirjanpitäjää taloushallinnon tiimiimme Remeo Oy:n pääkonttoriin Vantaalle.

Vastaat muun muassa erilaisista kirjanpidollisista töistä, käyttöomaisuudesta, kirjanpidon ylläpidosta, tasetilien seurannasta ja täsmäytyksistä sekä tilinpäätöksien itsenäisestä tekemisestä. Osallistut myös osto- ja myyntireskontran hoitamiseen. Pääkirjanpitäjän muut vastuualueet hioutuvat hakijan osaamisen mukaan.

Sinulla on vahva kokemus konsernitilinpäätöksistä ja tilinpäätöksiin liittyvistä toiminnoista sekä sinulla on kirjanpidon kannalta olennaisen lainsäädännön tuntemus. Edellytämme myös, että tunnet verokäytännöt. Osaat käyttää sujuvasti ohjelmia Invoice Ready, MS-Office ja NetSuite. Koulutukseltasi olet esimerkiksi laskentatoimen tai taloushallinnon tradenomi tai merkonomi.

Olet itsenäinen, aikaansaava ja analyyttinen ulkoisen laskentatoimen osaaja. Edellytämme sinulta itsenäistä, tarkkaa ja huolellista työotetta, mutta myös joustavuutta ja kykyä sitoutua tiukkoihin aikatauluihin. Tehtävässäsi tarvitset ongelmanratkaisutaitoja ja oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja.

Tarjoamme sinulle haastavan työtehtävän mukavassa tiimissä. Meillä remeolaisilla on vahva tahto kehittää kasvavaa yritystämme ja koko kiertotalouden toimialaa, ja autamme toisiamme näiden toteuttamisessa. Saat lisäksi kattavat lounas- ja liikuntaedut sekä yhteistyökumppaneidemme laajat ostoedut. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suvi Kuusisto, puh. 020 7206 433 ja suvi.kuusisto@staffpoint.fi. Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi rekisteröitymällä työnhakijaksi osoitteessa www.staffpoint.fi. Käsittelemme hakemuksia ja käynnistämme haastatteluvaihetta jo hakuaikana. Valitettavasti emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse. Hae tehtävää viimeistään 11.3.2018.

Takaisin listaukseen