Skip to content

Etsitkö vastuullista ja palkitsevaa myynnin tehtävää? Motivoidutko kaupanteosta ja asiakkuuksien kehittämisestä? Remeo vahvistaa myyntitiimiään ja hakee Aluemyyntipäällikköä Vaasaan.

Aluemyyntipäällikön tehtävänä on vastata tavoitteellisesta ympäristö- ja jätehuoltopalveluiden uusmyynnistä sekä asiakkuuksien hoidosta Vaasan talousalueella.

Hakijalta odotamme vahvaa kokemusta ja näyttöä tuloksellisesta B2B -ratkaisumyynnistä. Myyntikokemus teollisuudelle sekä ympäristöhuollon tai kiinteistöpalvelujen tuntemus on etuna työn ansiokkaalle hoitamiselle. Vaasan talousalueen teollisuusyritysten tuntemus ja olemassa oleva kontaktiverkosto ovat työssäsi suuri etu. Työskentelet sujuvasti sekä suomen että ruotsin kielellä.

Haluamme tiimiimme aktiivisen ja ahkeran tekijän, jolla on hyvä ymmärrys siitä, mitä menestyksekäs asiakkuuksien hankinta ja hoitaminen vaatii. Työskentelytavoiltasi olet asiakaslähtöinen, määrätietoinen ja sinulla on luovaa ongelmanratkaisukykyä. Tuloshakuisena myyntitavoitteet eivät ole sinulle painolasti, vaan toivottu kirittäjä.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen työtehtävän sekä mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää toimintaa yhdessä motivoituneen ja innostavan tiimin kanssa. Työtyytyväisyytemme on korkea ja meillä on mahdollisuus mennä eteenpäin urallaan ja kehittää osaamistaan. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja remeolaisena sinulla on myös laajat henkilöstöetumme käytettävissäsi.

Tuntuuko tehtävä omalta? Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveen viimeistään 22.4.2018 ja kerro meille miksi tämä tehtävä on kuin sinulle tehty.

Linkki: https://apply.teamio.com/public/respond?vacancy=1278147603&rps=202

Lisätietoja antaa aluejohtaja Ville Pitkänen arkisin kello 16.00 – 18.00, puh. 044 781 9100.

Takaisin listaukseen