Skip to content

Citycon jakaa joka vuosi Citycon vastuullisuuspalkinnon vuokralaiselle, palveluntarjoajalle tai organisaatiolle, joka on omalla toiminnallaan edistänyt keskusten vastuullisuutta. Remeo toimii Cityconin yhteistyökumppanina ja palveluntarjoajana yrityksen kaikissa seitsemässä keskuksessa Suomessa.

Vastuullisuuspalkinnon myöntämisperusteluissa katsottiin, että Remeo työskentelee jätehuollon parissa uudella ja innovatiivisella tavalla. Remeo Oy kehittää ja investoi uusiin kiertotalouden ratkaisuihin, joilla eilisen roskat palautetaan huomisen raaka-aineiksi. Kiertotalous on merkittävässä roolissa taistelussa ilmastonmuutosta vastaan, ja Remeon missiona on Suomen hiilidioksidipäästöjen vähentäminen kierrätysasteen noston avulla.

Viime keväänä päivitimme vastuullisuusstrategiamme painopistealueet, tavoitteet sekä seurannan. Lisäsimme vastuullisuusstrategian painopistealueisiin kestävän arvoketjun, kiertotalouden ja luonnon varojen kestävän käytön. Uusien painopistealueidemme valossa Remeo oli luonnollinen valinta tämän vuoden vastuullisuuspalkintomme saajaksi. Jaamme myös yhteisen tavoitteen hiilidioksidipäästöjen merkittävästä pienentämisestä”, toteaa Cityconin vastuullisuudesta vastaava johtaja, CIO Kirsi Simola-Laaksonen.

Cityconin kanssa on ollut ilo työskennellä jo lähtien siitä, että vastuullisuusstrategiamme ja -tavoitteemme ovat yhteneväiset. Yhteistyömme on eteenpäin katsovaa, ja arjen tekemiseen sekä kierrätysasteen nostamiseen haetaan aktiivisesti kehityskohteita. Koemme, että olemme onnistuneet palvelemaan Cityconia korkealaatuisesti kierrätyspalveluillamme sekä kehittämään Cityconin vuokralaisten ja muiden yhteistyökumppaneiden osaamista kiertotalouskoordinaattoripalvelumme avulla. Kiitämme Cityconia saamastamme vastuullisuuspalkinnosta”, sanoo Remeon kehitysjohtaja Johan Pöntinen.

Cityconin vastuullisuuspalkinto myönnettiin ensimmäisen kerran vuonna 2019.

 

Lisätietoja:

Kirsi Simola-Laaksonen, Chief Information Officer
Puhelin 020 766 4461
kirsi.simola-laaksonen@citycon.com

Johan Pöntinen, kehitysjohtaja, Remeo Oy
Puhelin 050 3470 946
johan.pontinen@remeo.fi

Citycon on johtava monikäyttöisten, välttämättömyyshyödykkeisiin keskittyvien keskusten omistaja ja kehittäjä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cityconin hallinoima kiinteistöomaisuuden arvo Pohjoismaissa on yhteensä noin 4,2 miljardia euroa. Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Viron suurimmissa kaupungeissa sijaitsevista keskuksista on suora yhteys julkiseen liikenteeseen. Citycon kehittää ainutlaatuisia kohteita, joista luodaan kestäviä yhteisöjä ja eläväisiä kaupunkeja. Vähittäis- ja päivittäistavarakauppaan, terveydenhuoltoon ja julkisiin palveluihin sekä toimisto- ja asuintiloihin keskittyvät keskukset palvelevat miljoonia asiakkaita vuosittain. 

www.citycon.com/fi

 

Lue lisää Remeon vastuullisuudesta

Takaisin listaukseen