Skip to content

Olemme taas tänä vuonna olleet mukana Motivan valtakunnallisella Energiansäästöviikolla. Teemaviikolla on mietitty, kuinka energiaa ja materiaaleja järkevästi käyttämällä vähennämme hiilidioksidipäästöjä, samoin kuin muita toimintamme ympäristövaikutuksia. Ympäristöhuollossa materiaalien järkevä käyttö tarkoittaa erityisesti niiden lajittelua ja kierrättämistä uudeksi raaka-aineeksi.

Sekajätteen ja muovin kulutus väheni

Konkreettisina toimenpiteinä olemme tällä viikolla vähentäneet sekajätteen ja muovin kulutusta tehostamalla entisestään lajittelua omissa tiloissamme. Lajittelemme jo nyt tiloissamme monipuolisesti ja testaamme parhaillaan uusien jätejakeiden lajittelua.

”Meillä henkilökunta on lähtenyt ihailtavasti mukaan energiansäästöviikon kampanjaamme. Työntekijämme ovat antaneet kampanjasta positiivista palautetta ja myös kiinnittäneet entistä enemmän huomiota omaan toimintaansa ja valintoihinsa aivan konkreettisina käytännön tekoina”, sanoo projektikoordinaattori Kirsikka Pynnönen.

Aurinkopaneelit säästivät ison määrän sähköä

Meillä on erinomaisia kokemuksia myös pääkonttorissamme Vantaalla tänä vuonna käyttöön otettujen aurinkopaneelien energiansäästöstä. Aurinkoisen kesän aikana säästimme sähköä viime vuoteen verrattuna lähes 40 prosenttia.

”Suurin osa tästä hurjasta säästöstä tuli suoraan aurinkopaneelien myötä”, Pynnönen kertoo.

Tarvitsetko apua lajitteluusi?

Syntypaikkalajittelun merkitys energiansäästössä on todella merkittävä. Mikäli tarvitset apua lajittelussa, niin asiakastukitiimimme auttaa mielellään:

Satu Åhlström, puh. 010 540 2322

Kirsikka Pynnönen, puh. 010 540 2361

Laura Kauhanen, puh. 010 540 2326

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@remeo.fi.

Takaisin listaukseen