Skip to content

Remeo Oy vastaa 1.4.2024 alkaen hyötyjätteiden keräämisestä Lakeuden EKOn puolesta Limingan ja Muhoksen alueilla. Remeo Oy voitti vuonna 2023 järjestetyn kilpailutuksen, ja sopimus on voimassa 31.3.2028 saakka. Urakka koskee kuntien taajama-alueita ja siellä yli 4 huoneiston kiinteistöjä. Myös pienemmät taloyhtiöt ja yksityiset kotitaloudet voivat halutessaan liittyä Remeon asiakkaaksi taajama-alueilla samalla urakkahinnoittelulla. Pyydä meiltä jätehuollon tarjous, jos asut 10 kilometrin säteellä Muhoksen tai Limingan taajamasta.

Palveluiden siirtymisaikataulut Remeolle:

  • lasi, metalli, muovi, kartonki 1.4.2024 alkaen
  • biojäte 1.7.2024 alkaen
  • aloitamme polttokelpoisen jätteen keräämisen 1.7.2024, palvelu tilattava erikseen.

Asiakaspalvelu Limingan ja Muhoksen kunnallisen jätehuollon asukkaille

Remeo Oy vastaa Limingan ja Muhoksen taajama-alueiden hyötyjätteiden keräämisestä 1.4.2024 alkaen. Asiakaspalvelumme auttaa Limingan ja Muhoksen kunnallisen jätehuollon asukkaita laskutukseen ja reklamaatioihin liittyvissä asioissa. Mikäli olet jo yllä olevan rajauksen mukaisen kunnallisen jätehuollon asiakas Limingassa tai Muhoksella, asiakkuutesi on siirtynyt Remeolle automaattisesti. Jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin, täydennäthän asiakastietojasi (puhelinnumero ja sähköposti).

Asutko kunnallisen jätehuoltoalueen (taajaman) ulkopuolella, mutta haluaisit Remeon huolehtivan jätehuollostasi? Mikäli haluat liittyä jätehuoltoasiakkaaksemme Limingassa tai Muhoksella, pyydä tarjous asiakaspalvelustamme. Myös polttokelpoisen jätteen keräyksessä palvelemme kaikkia kuntalaisia 1.7.2024 alkaen.

Palvelemme sähköisesti sähköpostin ja palvelulomakkeiden välityksellä sekä puhelimitse. Remeon asiakaspalvelun yhteystiedot Limingan ja Muhoksen kunnallisen jätehuollon asiakkaille ovat 

Ilmoitamme mahdollisista esteistä jäteastioiden tyhjennyksille tekstiviestitse. Mikäli haluat tarkistaa asiakastietosi, ole yhteyksissä Remeon asiakaspalveluun. 

Jätehuoltomääräykset ohjaavat toimintaamme 

Remeon toimintaa ohjaavat Lakeuden EKOn jätehuoltomääräykset. Limingan ja Muhoksen alueilla sallitut keräilyvälineet, niiden sijoittelu ja pisin sallittu tyhjennysväli on määritelty jätehuoltomääräyksissä. Jätehuoltomääräyksien muuttamisesta ja poikkeamista vastaa ja päättää Lakeuden EKO -lautakunta.

Remeo kerää seuraavia pakkausjätteitä Limingan ja Muhoksen alueilla: kartonkipakkaukset, pakkausmuovi, pienmetalli ja lasipakkaukset. Palveluumme kuuluu biojäteastioiden pesu kaksi kertaa vuodessa ja muiden jäteastioiden pesu kerran vuodessa. Asiakkaiden on mahdollista tilata lisäpesuja asiakaspalvelustamme omakustanteisesti. Veloitamme jäteastioiden ulkopuolelle sijoitetuista lisäsäkeistä lisämaksun, jonka suuruus vastaa yhtä ylimääräistä tyhjennystilausta.  

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjousta jätehuollon palveluista Limingassa tai Muhoksella.

Jätä tarjouspyyntö

Täydennä asiakastietojasi

Yhteystietosi mahdollistavat meille paremman asiakaspalvelun.

Täydennä tietojasi

Tee tyhjennystilaus

Kunnallisen jätehuollon asiakas: Tee kaikki jätehuollon tyhjennystilaukset samalla kertaa.

Täytä lomake

Tee muutos palveluihisi

Muuta tyhjennysväliä, astioiden määrää tai jätehuollon sopimustasi.

Täytä lomake

Asiaa laskutuksesta

Ilmoita laskutusosoitteen- ja osoitetietojen muutoksista tai kysy mahdollisista epäselvyyksistä laskuihin liittyen.

Täytä lomake

Jätä palautetta

Jätä meille palautetta.

Täytä lomake