Skip to content

Meille Remeolla kuljettajamme ovat tärkeä voimavara ja haluamme panostaa heidän koulutukseen. Siksi rekrytoimme 6 uutta kuorma-autonkuljettajaa. Saadaksemme parhaan mahdollisen alun kuljettajille  toteutamme rekryn rekrykoulutuksena yhteistyössä TTS Työtehoseuran kanssa. Haku rekryyn päättyi 28.11.2021.

Hae sinäkin nyt alalle, jota eivät suhdanteet heiluttele! Remeo Oy hakee kuorma-autonkuljettajia  ympäristöhuollon alalle.

Työt sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja koulutus järjestetään yhteistyössä TTS Työtehoseuran kanssa. Rekrykoulutuksen jälkeen (35 päivää) opiskelijat työllistyvät Remeo vakinaiseen työsuhteeseen ja aloittavat samalla kuljetusalan oppisopimuskoulutuksen, jonka avulla oppilas saa mahdollisuuden kehittää osaamistaan kuljetusalalla edelleen.

Olet vähintään 21v ja sinulla on vähintään B-luokan ajokortti. Olet ehkä työskennellyt aiemmin logistiikka-alalla, mutta se ei ole välttämättömyys, vaan asenne ja halu oppia uutta ratkaisee. Jätehuollon kuljetuksissa on myös nosturiautoja, joten työtehtävät voivat olla fyysisesti keveitä ja enemmänkin tarkkuutta vaativia. Työtehtävät sopivat erinomaisesti myös naisille.

Tehtävässä tarvitaan välttävää suomen kielen taitoa, jolla selviät yhteytyksistä päämiehiin tietokoneen välityksellä.

Remeo Oy:n RekryKoulutus on suunnattu Uudenmaan alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on kiinnostusta toimia jätehuoltokuljettajan tehtävisyä. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät Remeo Oy:n palvelukseen vakinaisesti.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

  • Ajokorttikoulutus BC-luokkaan tarvittaessa
  • Ennakoiva ajaminen
  • Ajoneuvon kuljettaminen
  • Ajoneuvossa olevan lisälaitteen käyttö, erityisesti pakkari ja hiab
  • Ajoneuvotekniikka
  • Kortit: hätäensiapu, tieturva 1, työturvallisuus

KOULUTUKSEN TOTEUTUS

Koulutus alkaa 17.1.2022 kartoitusjaksolla (10 pv), johon valitaan 20 henkilöä. Kartoitusjaksolta RekryKoulutukseen valittavat (12 henkilöä) jatkavat ammatillisiin opintoihin (35 pv). RekryKoulutus 31.1. – 18.3.2022, jonka jälkeen osallistujalla on mahdollisuus työllistyä oppisopimuksella Remeo Oy:n palvelukseen.

Ajo-opetus ja teoriaopinnot suoritetaan TTS Työtehoseuran Vantaan (Nuolikuja 6, 01740 Vantaa) ja Rajamäen (Kiljavantie 6, 05200 Rajamäki) toimipisteissä ja niiden kesto on 5 viikkoa. Perehdytys ja työpaikalla tapahtuva koulutus (2 viikkoa) toteutetaan Remeo Oy:n (Linjatie6, Vantaa) järjestämänä pääkaupunkiseudulla.

KUSTANNUKSET

Koulutus on osallistujalle maksutonta, lukuun ottamatta lääkärintodistuksesta aiheutuvia kustannuksia sekä koulutukseen liittyviä viranomaismaksuja mahdollisesta ajokorttiluokankorotuksesta, yhteensä noin 300 €.

Kartoituksen ja RekryKoulutuksen ajalta opiskelijalle ei makseta palkkaa. Tietoa koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-palvelujen koulutusneuvonnasta numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

VALINTAPERUSTEET

Koulutus on tarkoitettu vähintään 21-vuotiaille työttömille tai työttömyysuhan alla oleville henkilöille, joilla on B-luokan ajokortti ja autokoulun syventävä vaihe on suoritettu (suomalainen tai EU-maan ajolupa), nuhteeton ajohistoria (mm. ei ajokieltoja, rattijuopumuksia, toistuvia liikennerikkeitä tai muuta rikoshistoriaa) ja jotka täyttävät ajokorttiasetuksen edellyttämät terveysvaatimukset. Koulutukseen valittavalla tulee olla hyvä fyysinen kunto sekä riittävä suomen kielen taito.

Alalle soveltuvuus selvitetään hakemuksen, haastattelun ja kartoitusjakson perusteella. Valinnan esteitä koulutukseen saattavat olla mm. erilaiset vakavat rikkeet liikenteessä. Haastatteluun kutsutuilta pyydetään nähtäväksi ajokortti ja ajokortin valvontaote. Ajokortin valvontaote ei saa olla kolmea kuukautta (3 kk) vanhempi.

Ajokortin valvontaotteen voi tulostaa verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella Traficomin sivuilta:

1. Mene www.trafi.fi -sivuille
2. Valitse asiointi
3. Valitse kuljettajatiedot ja ajokorttiote
4. Valitse oma asiointi -palvelu
5. Kirjaudu palveluun verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla
6. Lataa ja tulosta ajokorttiote ja toimita ote TE-toimistoon koulutushakemuksen liitteeksi
7. Tulostettuasi otteen kirjaudu ulos palvelusta

LISÄTIEDOT

TTS Työtehoseura
Heli Brandes, 050 3879 559, heli.brandes@tts.fi

Tom Uusitalo, 050 523 8777, tom.uusitalo@tts.fi

Takaisin listaukseen
Kysy lisätietoja

Yritysasiakaspalvelu ma- pe klo 7.30 – 16.00 ja kuluttaja-asiakaspalvelu ma-to klo 7.30 – 16.00.