Skip to content

Remeo tarjoaa apuvälineet talkoisiin. Siivoa verkkokomerosta ja pihalta talkoojätteet vaivatta vaihtolavalle! Remeo vuokraa korkealaatuisia vaihtolavoja, jotka kestävät raskasta käyttöä. Monikäyttöiset vaihtolavamme soveltuvat monenlaisten jätteiden keräämiseen erilaisissa kohteissa, kuten rakennustyömailla, teollisuus- ja varastokiinteistöissä sekä pihamailla siivoustalkoiden yhteydessä.

Vaihtolava tarjous nyt voimassa 31.5.2021 asti Uudenkaupungin alueella 3 vrk alkaen 85 € (sis.alv+jätteenkäsittelymaksun)!

Tarjous koskee talkoolavoja joiden koko on 18 m³.  Hintaan sisältyy lavan toimitus kiinteistöön, poiskuljetuksen, punnitusmaksun sekä arvolisäveron.

Lavalla voi laittaa talkoojätteet (sekalainen jäte, rakennusjäte) ja puutarhajätteiden poiskuljetukseen. Kuorma ei kuitankaan saa sisältää maa-aineksia, kyllästettyä puuta tai vaarallisia jätteita. Lavaa ei saa täyttää ylilaitojen, ylimenevästä osuudesta veloitamme hinnaston mukaisen maksun. Sähkö- ja elektroniikkaromuista veloitamme kappaleveloituksen. Lavan nouto ja vienti tapahtuu arkisin klo 8.00-14.00.

Huomioithan:

3 vrk 85€ tarjous koskee Uudenkaupungin alueella max. 10km päästä kaupungin keskustasta. Yli 10km päässä kaupungin keskustasta sijaitsevat kohteet ovat 3vrk 165 €. Hinnat sisältävät alvin.

Jätteenäksittelymaksu 199€/tn ja lisävuorokaudet ovat 6 €/vrk. Huomaa, että puhdas risujäte on pelkän lavan hinnalla eli tähän ei tule jätteenkäsittelymaksua. Haravointijäte on 16,5 €/tns.

Kaikki hinnat sisältävät alvin ja ovat voimassa 31.5.2021 asti Uudenkaupungin alueella.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:

asiakaspalvelu@remeo.fi

puh. 010 5400

Tutustu monikäyttöisiin ja kestäviin vaihtolavoihin ja pyydä tarjous omalle alueellesi!

Laajaan valikoimaamme kuuluu runsaasti eri kokoisia (16-35 m3) ja eri mallisia avolavoja, painavaa kuormaa kestäviä kivi-, betoni-, tiili- tai maa-aineslavoja, kansilavoja, umpilavoja, metalliromulavoja, romulavoja sekä nostokorvakkeilla varustettuja lavoja. Vaihtolava sopii työmaalle ja taloyhtiön pihaan jätteiden keräykseen.

Remeon lavat voidaan tarvittaessa varustaa kannella, verkolla tai erilaisilla syöttöaukoilla, jolloin niistä saadaan entistä monikäyttöisempiä ja sopivia moneen eri tarkoitukseen.

Vaihtolavan vuokraus

Vuokraa vaihtolava jätteiden keräämisen helpottamiseksi. Tutustu täältä erikokoisiin lavoihin ja ota yhteyttä. Autamme mielellämme sopivan kokoisen vaihtolavan valinnassa!

Takaisin listaukseen