Skip to content

Remeo Oy on monipuolinen ympäristöalan yritys. Huolehdimme jätteiden keruusta ja kierrätyksestä, järjestämme koulutusta ja kehitämme asiakkaidemme kanssa kustannustehokkaita ratkaisuja, joilla luomme puhtaampaa huomista.

Olemme kehitysnälkäistä porukkaa, toivottavasti sinäkin! Laitospäällikkönä vastuullasi on Lappeenrannan jätteenkäsittelylaitoksen tulos, toiminta ja toiminnan kehittäminen. Johdat yhdeksän hengen tiimiä ja huolehdit työturvallisuudesta ja tiimisi hyvinvoinnista. Vastaat myös asiakkaista, materiaaleista ja eri sidosryhmistä, aina asiakaslähtöisyys edellä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Lappeenrannan käsittelylaitoksella sinua odottaa monipuolinen työ innostavassa työyhteisössä. Saat mahdollisuuden kehittyä ja vaikuttaa urakehitykseesi kasvavassa yrityksessä. Mahdollisesti tarjoamme vastuullesi muitakin Remeo Oy:n laitoksia – et todellakaan joudu lepäämään laakereillasi!

 Mitä odotamme sinulta?

Olet jo ehtinyt näyttää kykyjäsi tulosvastuullisessa asemassa ja sinulla on kokemusta esimiestyöstä. Myös koulutustaustasi tukee tehtävässä menestymistä, samoin käytännön kokemuksesi koneista ja laitteista. Olet saattanut toimia myynti- tai asiakaspalvelutehtävissä teknisessä ympäristössä, ymmärrät asiakaslähtöisyyden merkityksen ja käytät mielelläsi esiintymis- ja vuorovaikutustaitojasi.

Jos kiinnostuit, lue täältä lisää ja hae tehtävää 16.2.2020 klo 16.00 mennessä. Liitä mukaan CV:si ja lyhyt hakemus palkkatoiveinesi.

Tehtävää kannattaa hakea nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Groupin Senior Headhunter Timo Viljakainen, puh. +358 40 503 5554 tai timo.viljakainen@inhunt.fi.

 

Takaisin listaukseen