Remeon tietoturvapalvelut

Remeon tietoturvapalvelut huolehtii yritysten salassapitoa vaativan paperimateriaalin käsittelystä ja keräämisestä. Tietoturvapalvelumme sopivat erityisen hyvin yrityksiin, joissa tietoturvaa vaativia asiakirjoja syntyy paljon ja/tai jatkuvasti. Laatujärjestelmämme takaa tietoturvan palveluketjun jokaisessa vaiheessa. Varmistamme myös, että tietoturvamateriaalinne hyötykäyttöaste on mahdollisimman korkea. 

Meiltä saatte oikein mitoitetut, lukittavat astiat hävitettävien tallenteiden asianmukaiseen keräykseen sekä tarvittaessa tuhoamistodistuksen. Tietoturva-astiat soveltuvat hyvin myös Eco Simplex® -ratkaisun kanssa käytettäväksi. 

 

Ota yhteyttä

 

Tietoturvapalveluiden kulku:

 

  1. Koulutettu kuljettaja tuo lukitun astian asiakkaalle, joka kuittaa astian vastaanotetuksi sähköisellä allekirjoituksella.
  2. Asiakas lajittelee ja kerää tietosuojapaperit lukittuun astiaan. Astiat ovat pääsääntöisesti 140–240 litraa, mutta saatavilla on myös 660-litrainen malli esimerkiksi arkistonoutoihin.
  3. Koulutettu kuljettaja noutaa lukitun astian asiakkaalta sovitun tyhjennysrytmin mukaisesti. 
  4. Tietosuojapaperit kuljetetaan lukitussa astiassa lukitussa tavaratilassa.
  5. Tietosuoja-astia punnitaan ja lukema merkitään sähköisesti lukijaan. Sähköinen asiakirja toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse ja sen lisäksi tiedot kertyvät SUEZin asiakasraportointiin. 
  6. Tietoturvapaperi murskataan teollisuusmurskaimella.
  7. Silppu paalataan ja toimitetaan paperitehtaalle.
  8. Silpusta valmistetaan pehmopaperia eli esimerkiksi vessapaperia ja nenäliinoja.

Pyydä tarjous tai soita 010 540 5200.
 

Pyydä tarjous

 

Tilaa Remeon uutiskirje! Tilaajana saat ensimmäisenä tiedot Remeon eduista, tuotteista ja palveluista.
 

Tilaa uutiskirje

Tilaa kätevät keräysastiat

SITAn valikoimasta löydät sopivan PWS-jäteastian
kullekin kerättävälle materiaalille.

 

Lue lisää

Eco Simplex®

Syntyykö yrityksessänne vaarallista jätttä? SITAlta vaarallisten jätteiden keräilyyn sopivat astiat ja välineet varmasti ja sopimuksen mukaisesti.

 

Lue lisää

Arvioi sivustomme

* vaadittu kenttä