Palvelut

Autamme sinua pitämään yrityksesi imagon tahrattoman puhtaana.

Jokainen yritys tuottaa jätettä, olipa yrityksen toimiala, koko, liikevaihto tai sijainti mikä tahansa. Ainoastaan jätejakeiden laatu ja niiden käsittelytavat vaihtelevat. Esimerkiksi rakennustyömailla ja toimistoissa syntyvän jätteen lajittelu, keräystavat ja hyötykäyttö poikkeavat toisistaan. Päämääränämme on auttaa yritystänne löytämään toimivat ratkaisut, jotka aidosti helpottavat yrityksesi arkea. Koska ajattelemme aina ensin asiakastamme, otamme huomioon yrityksen erityistarpeet. Siksi ympäristönhuoltoratkaisumme ovat aina oikein mitoitettuja yrityksen toimintaan nähden. Tehokas, joustava ja ympäristöystävällinen jätehuolto palvelee kaikkien etua.

 

Remeon tarjoamaan tehokkaaseen ympäristönhuoltoratkaisuun kuuluu monta toisiaan tukevaa osa-aluetta:

Asiakaskohtainen jätehuoltokartoitus

  • Selvitämme tarpeenne tarkasti ja kattavasti. Palvelemme niin kauppaa, teollisuutta ja julkishallintoa kuin taloyhtiöitä ja omakotikiinteistöjä. Tarvekartoituksemme avulla mitoitamme palvelut yrityksenne tarpeita vastaaviksi.

 
Yksilöllinen suunnittelu ja koulutus

  • Nimetty yhteyshenkilönne tekee kustannuslaskelman ja ehdotuksen ympäristönhuoltoratkaisusta. Siihen kuuluvat kierrätyssuunnitelman mukainen jätteiden syntypaikkalajittelu sekä keräys ja kuljetus jatkokäsittelyyn. Annamme jätehuoltoasioista laaja-alaista konsultointiapua ja lajittelukoulutusta.

 
Laaja valikoima ympäristöhuollon tuotteita

  • Myymme, vuokraamme, vaihdamme, pesemme ja huollamme tarpeidenne mukaan mitoitetut ympäristöhuollon tuotteet. Monipuoliseen valikoimaamme kuuluvat muun muassa vaihtolavat, kontit, kuormausasemat, puristimet, upposäiliöt, paalaimet, brikettipuristimet, sisäastiat, ulkoastiat ja säkit.

 
Optimoitu kuljetus ja keräys

  • Tyhjennämme jäteastiat sovituin aikavälein tai eri tilauksesta. Käytössämme on nykyaikainen kuljetuskalusto. Käytössämme on myös kalustoa, jonka avulla voimme kerätä useampia eri jätejakeita samanaikaisesti sekoittamatta niitä keskenään kuormassa. Kuljettajamme toimivat vastuullisesti ja turvallisesti.

 
Tehokas lajittelu ja käsittely

  • Viemme hyötymateriaalit tarkoituksenmukaiseen jatkokäsittelyyn, kierrätykseen, jalostukseen tai energiantuotantoon. Vain hyödyntämiskelvoton jäte päätyy kaatopaikalle, turvalliseen loppusijoitukseen.

 
Jatkuva raportointi ja seuranta

  • Annamme sovitun mallin mukaiset ympäristöhuollon dokumentit, kuten tietosuojamateriaalin tuhoamistodistukset ja palveluraportit. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ympäristönhuollon muutokset ennakoiden.

 

Sopimusehdot

Remeon yleiset sopimusehdot yrittäjille

Remeon yleiset sopimusehdot kuluttajille

Ympäristöraportointi

Olemme kuulleet asiakkaidemme toiveet ja uudistaneet raportointiamme.

Lue lisää
Siirry ympäristöraportointiin

 

Puhdas Nolla

Kustannustehokas keino yrityksen ympäristövastuun kantamiseen

 

Lue lisää

Arvioi sivustomme

* vaadittu kenttä