Julkisen sektorin ympäristöhuolto

Kotitalousjätettä kunnan alueelta, ongelmajätettä sairaaloista tai toimistojätettä valtion virastoista - toimeksiannot kunnallisella sektorilla vaihtelevat suuresti. Myös kunnallisissa määräyksissä on eroja. Kumppanuus kanssamme tarjoaa kustannustehokkaan jätehuollon, joka täyttää tiukimmatkin laatu- ja ympäristövaatimukset.

Hoidamme useiden kunnallisten jätehuoltoyhtiöiden jätteenkuljetuksia. Suurimpia asiakkaitamme ovat pääkaupunkiseudulla toimiva HSY ja Tampereen alueella toimiva Pirkanmaan jätehuolto. Kunnalliset jätehuoltoyhtiöt seuraavat tarkkaan palvelun laatua ja Remeo onkin ollut muun muassa HSY:n alueella erittäin luotettava palveluntuottaja. Tarjoamme kunnallisia jätehuoltopalveluita nykyisten toimialueiden lisäksi myös muualla Suomessa.

 

Ratkaisut jätteiden käsittelyyn

Tarjoamme erilaisia ratkaisuja jätteen hyödyntämiseksi joko materiaalina tai energiana jätteenlajittelukeskusten sekä käsittely- ja polttolaitosten kautta. Lisää tietoa laitoksistamme saat täältä.

Yhteyshenkilömme kunnallisissa jätehuoltoasioissa on Vesa-Matti Väistö, puh. 010 540 2329, vesa-matti.vaisto(at)remeo.fi

Ympäristöraportointi

Olemme kuulleet asiakkaidemme toiveet ja uudistaneet raportointiamme.

Lue lisää
Siirry ympäristöraportointiin

 

Puhdas Nolla

Kustannustehokas keino yrityksen ympäristövastuun kantamiseen

 

Lue lisää

Arvioi sivustomme

* vaadittu kenttä