Eco Simplex® – Ratkaisu yrityksen vaarallisille jätteille

Tilaa kätevät keräysastiat

Tutustu ympäristoraportointiin

Puhdas Nolla – Kustannustehokas
keino yrityksen ympäristövastuun kantamiseen

Yrityksille

Remeon palvelutarjoomaan kuuluu täysi valikoima erikoistuneita ympäristöhuollon palveluita. Autamme asiakkaitamme kantamaan ympäristövastuunsa. Se onnistuu parhaiten tarjoamalla asiakkaillemme alan kehittyneimmät ratkaisut ja jätemateriaaleille parhaan hyötykäytön.

Meiltä saa konseptoituja palveluja mikä asiakkaillemme tarkoittaa toimivia ratkaisuja ja ennakoivaa laatua sekä lisäksi erikoisratkaisuja vaativiinkin tarpeisiin.

Kustannuskehitys ja ympäristötavoitteet vaativat tietoa ja johtamista. Siksi tarjoammekin yritysasiakkaillemme veloituksetta käyttöön alan kehittyneimmän ympäristöraportoinnin, jolla jätehuollon kustannusten hallinta ja  yhdessä asetettujen ympäristötavoitteiden seuranta on helppoa ja reaaliaikaista. Raportti täyttää viranomaisvaatimukset ja vaativankin ympäristöjärjestelmän tarpeet.

Palveluiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme myös parhaat mahdolliset työkalut jätehuoltoon. Remeon kautta keräysvälineitä voi ostaa tai vuokrata. Meiltä saat myös lajitteluohjeet ja käyttökoulutuksen.

Pyydä tarjous tai soita 010 540 5200.
 

Pyydä tarjous

 

Tilaa Remeon uutiskirje! Tilaajana saat ensimmäisenä tiedot Remeon eduista, tuotteista ja palveluista.
 

Tilaa uutiskirje

Ympäristöraportointi

Olemme kuulleet asiakkaidemme toiveet ja uudistaneet raportointiamme.

Lue lisää
Siirry ympäristöraportointiin

 

Puhdas Nolla

Kustannustehokas keino yrityksen ympäristövastuun kantamiseen

 

Lue lisää

Arvioi sivustomme

* vaadittu kenttä