Toimintapolitiikka

Olemme monipuolinen ympäristöhuollon palveluyritys. Etsimme jätteelle parhaan mahdollisen hyötykäytön ja olemme luotettava uusioraaka-aineiden ja kierrätyspolttoaineiden toimittaja pääosin suomalaiselle teollisuudelle. Olemme varma julkisen sektorin palvelun tuottaja. Tekemistämme leimaa vastuullisuus, asiakaskeskeisyys, logistinen tehokkuus ja kannattavuus. Tavoitteenamme on edistää alalla terveitä liiketoiminnan muotoja ja markkinataloutta.

Toimintamme tähtää haitallisten ympäristövaikutusten minimointiin ja perustuu kestävän kehityksen periaatteisiin - huomioimme tulevaisuuden haasteet jo tänään. Olemme sitoutuneet toiminnassamme energiatehokkuuteen ja korvaamaan fossiilisia polttoaineita uusiutuvilla. Tuottamamme palvelut ja toimittamamme materiaalit ovat asiakkaan kanssa yhteisesti sovitun mukaisia. Kehitämme alati toimintaamme ja tuotteitamme pystyäksemme tulevaisuudessa vastaamaan asiakkaidemme kasvaviin odotuksiin ja vaatimuksiin.

Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme kannattavuutta ja kasvua. Yhteisenä tavoitteena on toimiva ja kilpailukykyinen valtakunnallinen yhteistyöverkosto.

Onnistumisemme perustuu yritteliäisyyteen. Henkilöstömme on omistautunut ja sillä on työtehtäviinsä tarvittava pätevyys. Työyhteisömme on turvallinen ja viihtyisä: meillä vallitsee avoin ja kannustava työilmapiiri. Täytämme aina lain ja viranomaisten asettamat vaatimukset ja noudatamme konsernimme sekä Ympäristöteollisuus ja –palvelut YTP ry:n eettisiä sääntöjä.

Tavoitteiden saavuttamiseksi yhtiössämme toteutetaan ISO 9001 ja ISO 14001 -standardien mukaista laadunhallinta- ja ympäristöjärjestelmää, mukaan lukien ETJ+ -energiatehokkuusjärjestelmä.
 

Jorma Kangas
Toimitusjohtaja
Remeo Oy

Lisää ympäristötietoutta

Tutustu kierrätykseen.

 

Lue lisää - siirry ympäristötietopankkiin

 

 

Arvioi sivustomme

* vaadittu kenttä